Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

solnika
ja som rok po OP a stále prelepujem jazvy,mala by som čudný pocit neprelepiť ich:-)

Leus
keď stoja bradavky to je sexy!!!Kámoška nevie,čo je pekné:-)))xixi

solnicka

cavelko baby
moete mi poradit ze ako to je z jazvickami a solarkom? som 5 mesiacov po opke a neviem ci si musim este nejako prelepovat tie jazvy...co vy nato?

leus

rita
ja som uz skoro zacala chodit bez podprdy, uz si dost dlho po opke aby si sa bala...a neboj aj mne stoja bradavky, ale som zistovala akurat vcera, tak muzov to vraj vzrusuje :) lebo kamoska sa mi za to smeje a povedala ,ze to vobec neni sexi /asi preto ze jej nikdy nestali :)/

rita149

zuelko

ja tiez cakam na leto aby som mohla chodit tiez naostro :-) zatial sa aj bojim a to som uz 4,5mesiaca po opke,ved doteraz spavam v pooperacnej podprske lebo sa bojim byt bez nej.Ale tešim na leto a budem chodit aj ja bez podprsike, len este nevim co z bradavkami, lebo mi v kuse stoja :-)))

Zuleko

Ritus
Ja som si zas myslela,že keď si dám prsia spraviť budem kupovať všeliaké parádne podprsky,no omyl chodím skoro stále naostro:-)))

rita149

akoze dnes mi dosla Viktora podprska, uzasnaaaa ja nemam slov, teda aspon pre mna :-) . baby aj vy ste si mysleli ako ja ze dam si prsa spravit a podprsky nebudem nosit :-))) omyl!!! ja ich milujem viac ako predtym :-)

Zuleko

jerseygirl
Jednou z podmienok je,že musíš prispievať tu na fóre a druhou je zaslať foto tvojích pŕs bez hlavy na galeria@zoznam.sk.Tak sa dostaneš do galérie,sú tam práce rôznych doktorov,takže odporúčam!:-)