Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

jerseygirl
Tak bolo by to trochu neférové,ak by si si pozerala naše prsia a sama tam nemala fotku,každá jedna ktorá ma prístup do galérie tú fotku tam musí mať,inak si prezerať fotky nie je možné..galériu spravuje zajacik_006 ktorá ti potom následne zadá inštrukcie,čo a ako ďalej je veľmi rýchla takže predpokladám,že dnes/zajtra už budeš mať heslo do galérie a budeš si môcť prezerať fotky,naozaj sa to oplatí, sú tam práce rôznych doktorov,rôzne veľkosti,takisto sú tam ženy,ktoré už kojili a aj také ktoré ešte nie..

ivava

Tak konecne som dnes volala do Novamedu a konzultaciu mam v juni...ach jaj maju dlhe cakacie doby...dufam ze si to nerozmyslim dovtedy...

jerseygirl

zuleko

aha,dakujem za info, ale to si myslela fakt vazne,ze tam mam poslat fotku niekomu na email.adresu? boze,ja sa hambim len do zrkadla kuknut na moje prsicka,nie to este niekomu posielat niekam...a dalsi postup je aky ked ich poslem?

wauka

leus

to je fakt zavist,,,vcera umna bola zas kamoska, a zas som pocuvala ze aky tazky zivot budem mat so silikonmi, ze som sprosta ze som dotoho isla a bla bla bla dookola, ze neviem si predstavit ako mi odide chrbtica, ze ako budem produkovat fyzicke vykony v praci,,,,,a pod.....a uplne som videla ze cista zavist

baby
takze mozem ist kludne po 2tyz do solarka od OP? prelepim si jazvy a tot vsjo ze?

rita149

monny3

ja V objednavam na ich origos stranke, predtym mi objednavala jedna baba.nevahaj a objednaj, to sa neda porovnat ta kvalita z podprskami u nas, su makuske , jemnucke no uzasne :-)

leus

ja viem ze som dlho po opke, ale ja mam taky divny pocit z toho byt bez podprsky.Byvam len vecer ked sa osprchujem na chvilu a hned dam pooperacnu :-) ale ked bude teplucko budem chodit bez.

solnicka

ja som 4,5mesiaca po opke a do solarka neprelepujem jazvy, mam ich pod pazusim a chodim do stojateho a ruky mam stale pri tele tak preto neprelepujem , zo zaciatku som lepila ale nemam na to nervy a nechce sa mi.Ale na dovolenke budem natierat vysokym faktorom pre istotu.Ak vydrzis lepit je to asi bezpecnejsie, mozes aj ruky dvihat v solarku.Ja som leniva to lepit :-)