Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kitty1

Prídte sa pozrieť na naše nové fórum pre nežné pohlavie. Máme zaujímavú "zamklnutú" fotogalériu prístupnú len pre členky fóra.

www. plasticka-chirurgia.eu

Vaše nové, pekné a prehľadné fórum.

Ďakujeme

Mery NR

lenpetra
a výšku a váhu máš akú? lebo ja som krpec 158cm a 47kg, takže na moju postavu to úplne stačí, ty keď si vyššia daj si podľa mňa tých 350ml

lenpetra

Mery NR

ďakujem za info.. stále totiž špekulujem.. či 320 alebo 350 (pod prsiami mám 77cm)

.. aj keď mám opku "až" za 12 dní, stále častejšie sa hrabem vo fotečkách a vymýšľam.. no nech už to mám za sebou, lebo ma picne :)

Mery NR

lenpetra
pred opkou som mala tesne pod prsiami 73cm. teraz mám 70cm. lebo tie prsia mám teraz nižšie, a tam som útlejšia kde si to teraz meriam.. cez prsia som mala okolo 82 a teraz mám 85cm. nosím 75C podprdy (lebo 70D neviem nájsť)

lenpetra

Mery NR

Ahoj, prosím Ťa, aký máš obvod pod prsiami? Mám totiž navrhnutú rovnakú veľkosť, tiež anatóm, tak som zvedavá, či by bol výsledok aj v mojom prípade taký dobrý :)

Mery NR

zajacik006
ďakujem pekne. zlatino, riadne som ťa potrápila, že? :-) najbližšie sa napravím a skúsim vo foťáku nastaviť menší rozmer fotiek. pekné sny :-)

Zuleko

jerseygirl
A nezabudni uviesť aj nick aký máš tu na fóre v maili kde budeš zasielať foto,aby zajačik nemusela pátrať o koho sa jedná:-)

Zuleko

jerseygirl
Žiadna hanba to nie je,viac menej každá jedná,ktorá sme tam sme žiadne prsia nemali:-))takže žiadna hanba to nie je!A ja ti len a len môžem doporučiť, aby si tam aj ty poslala foto,lebo naozaj ti to veľmi pomôže je tam naozaj strašne veľa báb.Teraz tam zašleš foto pred op a potom ,keď budeš po Op pridáš ďalšie foto kľudne.Myslím,že tá foto môže byť normálne v originál veľkosti:-)

jerseygirl

zuleko
dakujem za rychlu a vysvetlujucu odpoved,ano mas pravdu bolo by to nefer, no radsej by som tam dala fotky dve - pred a po operacii,ale kedze sa este stale rozhodujem pre chirurga a dalsie info ohladom prsnikov, tak budem velmi rada ked si mrknem to forum a hamba nehamba moje prsicka po 19 mesacnom kojeni a strateni uplne aj toho mala co bolo pred kojenim tam poslem :-} este jedna otazocka vsak, tu fotku mam poslat orig.velkost, ci lepsie ju zmensit?