Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

MEry Nr uz si bola kupovat tie tricena co mam aj ja ?:-) inak baby mam na predaj jednu ciernu peknu podprdu z NY 10evri 80D.Ja mam teraz dve rovnake akurat som si 75 nechala preto sa potrebujem jednej zbavit.Fotku pridam

lilabmw

wauka

to je cista zavist neboj sa.A ja som isla po 3 tyzdnoch do solarka prvy krat a prelepujem stale jazvy asi 2,3 mesiace budem urcite lepit a potom na slnku natierat vysokym faktorom.Takze mozes ist podla mna ale urcite prelepit

lilabmw

jerseygirl

ja som bola u Očenasa a je super a nečakas u neho a nerobi len anatomy robi aj gulate ja ich mam ale urcite ta bude na anatomy prehovarat on dava prednost prirodzenemu looku ale inak je to na tebe.Ake by si chcela?

lenpetra

Mery NR, davidoff

ahoj,

ja som práveže vysoká. Meriam 178 cm a vážim 60 kg. Šla by som aj do väčších, ale mudr mi povedal, že sa mi viac nezmestí- mám po deťoch na prsiach veľa strií, pokožku veľmi oslabenú a preto to nechce preháňať s jej preťažovaním. Byť mnou, idem aj do 450, ale keď je to takto, posnažím sa prehovoriť ho na čo najviac

wauka

mery nr

ked vidim tvoje fotky som rada ze aj ja som od Ocenasa :))) krasne svieze zlte tricecko :) doteraz som si myslela ze mas 400ml, neviem preco

rita149

MeryNR

krasne prsicka, uz sa tešim ked sa stretneme :-)

podprsky z NY paradna,ale vydim ze aj tvoje bradavky len,len zakrýva :-) som rada ze som neni jedina ktorej to ledva zakryje,ale to je asi tym strihom podprsky, lebo aj ja to mam tak ako ty :-)

davidoff

lenpetra

nešpekuluj, daj si väčšie, tých 30ml je naozaj minimum rozdiel, ale hlavne ja mám pod prsiami len 65cm a mám 350ml a Ty máš 77cm, tak neni o čom, choď do väčších, ja byť Tebou idem aj do 400toviek kľudne :DD Darmo, zvyk je zvyk, po čase si na svoje zvykneš a budeš rozmýšľať že čo si nešla do väčších. Ja keď som svoje zbadala po OP-ke som sa zľakla aké sú veľké a teraz mi to tak vôbec nepríde a mužovi keď poviem, aaaaaale mohli by byť aj väčšie tak mi povie, či som sa nezbláznila, že by som vyzerala keby som mala väčšie :))) Tak choď do väčších kľudne, nemáš sa čoho báť