Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

viki viki

tak drzim palce nech ti vsetko dobre dopadne a nech ti to hlavne utecie nech uz to mas za sebou a kochas sa novym dekoltom :-)

lilabmw

rita149

a inak dost zalezi aj na tom ake mas svoje ak mas uplne malicke tak ti tam mega dlhe dat nemoze takze vysledny look mihalniciek zalezi od tvojich na mne si to skoro kazdy vsimol vzdy sa na mna kazdy kuka a chodim tak raz za 3 tyzdne niekedy idem na dorabku aj po 5 tyzdnoch niekedy skor padaju niekedy mi vydrzia aj 5 tyzdnov.A prirodzene som ich rozhodne nemala dlhe az po obocie pomaly a huste,hovorim zalezi kto ti ich spravi.

davidoff

rita

aj ja som si ich dala urobiť, ale na dorábku som už nešla, lebo vyzerá to síce veľmi prirodzene, ale nijako ma to neohúrilo a nikto si to ani nevšimol, aj keď som hovorila že to mám, tak sa im to nezdalo. Ale choď a uvidíš aj mne hovorili aby som na to ani nešla, zbytočne vyhodené peniaze, ale ja som to chcela vyskúšať, možno Ty budeš spokojná. Nebolo to zlé, ale jednoducho to nebolo ani poriadne vidno.

lilabmw

rita 149

ja ich mam kukni na facebooku uz 4 mesiace na ne chodim a som nadmieru spokojna uz si neviem predstavit bez toho existocvat usetris strasnych hodin casu patlanim maskary takze urcite odporucam a ak pride otazka ci to nenici mihalnice nie ak ti to dobre spravi urcite nie preto zvaz ku komu si to pojdes dat spravit a za kolko.

wauka

ritus

ja som mavala ale urcite som nebola spokojna

1. drahe to je ako slak
2. nalepia ti len tolko kolko mihalnic mas mne to vychadzalo neako 100ks plus neake fialove a ruzove dotoho davali
3. uplne prirodzeny efekt a ja mam rada umely look a velmi to je spatne ako to vyrasta a na dorabky treba chodit
4. ja si uz 10rokov davam mihalnice, vyskusala som vsetko uplne, kazdy bozi den mam mihalnice, bud cele nalepovacie, alebo trsy mi robi kozmeticka za 15eur a tiez to vydrzi mesiac aj tyzden ale je to na teba ci chces prirodzeny vzhlad alebo umely look...vedela by som otom neskutocne vela pisat :)

rita149

trosku odbočim od nase témy prsíčkovej.
baby mate niektora 3D mihalnice? ja mam ist v pondelok na ne.Chcela by som vediet nazor tych čo ich maju.Dakujem :-)

vikiviki

lilabmw

joooj tesiim, budu to bud 385 alebo 430.Priklanam sa k tym vacsim :) anatomy,
uz aj sono mam, a zadara, hehe, takze komplet predoperacne ma vysli 36 Eur.

Zuleko

Repka
áno menilo sa heslo,teraz spravuje galérku zajacik_006 tak jej skús na galeria@zoznam.sk zaslať mail,nech dostaneš nové:-)

jerseygirl
za málo,určite ti to pomôže pri rozhodovaní:-)