Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

leluska69
sisente ich ma tiez a ta mi hovorila ze odlicovat bez oleja, lebo ze onak vypadaju, len si neviem prectavit ako si napr odlicim tu linku ak si spravim, asi fakt tak ao zuelko pisala ze tou vatovou tycinkou. Ja sa bojim toho ze si ich vytrham ked sa budem odlicovat.

rita149

zuelko

vyskusam a uvidim ake to bude.ja som videla jednu babu a to to mala horzne!!! polepene dokopy no hruza,ale aj taku som videla ako davidoff pisala ze jej to ani nebolo vidiet, mala ich take jemnucke a riedke.vela určite zalezi aj od toho ako je to spravene, toho sa tiez bojim ebo tato baba to nerobi dlho ,tak ale dufam ze sa jej to podari :-)

leluska69

baby
odlicovanie uplne v pohode odlicovac bez oleja a pozor aj na sampony aby nenatiekli do oci pri zmyvani lebo niektore tiez obsahuju oleje:)

Zuleko

Rita
Tak sa budeš obličovať s tou vatovou špilkou:-))Veď to ti určite povie tá bab,čo ti to bude robiť aká je starostlivosť o to,ja čo som sa rozprávala s tou kočkou ona vravela,že si to chodí dopĺňať každé 4-5 týždňou,čo si myslím ,že je v pohode:-)

rita149

lilabmw

mas to super tie ocka :-) vazne nemas spiralu len tie mihalnice? pekne to mas, velmi! ako sa odlicujes? ja sa bojim najma toho.

rita149

zuelko

idem v pondelok rano. som zvedav ako to bude. kamoska to ma super, take vejare na ociach ze as :-). ma aj nejaky hreben na ne ze si ich moze cesat :-))) ja sa len bojim ze mi rychlo vypadaju, ze sa nejak nespravne odlicima bude po mihalniciach. Ja nosim aj linku namalovanu nikedy ked ma cas a neviem ako to budem odlicovat, vie ze nic olejove na to nesmiem dat.
aj ja som chcela az na leto, ale nevydrzim ako vzdy zo vsetkym :-)

rita149

lilabmw

ja som pozerala uz davnejsie na teba na fb, myslela som ze to mas trsy nalepene.
ja mam svoje dost dlhe aj huste ale chcem vyskusat tieto, kamoska ich ma a idem k tej babe co aj ona bola, stalo to 40e a dorabka bude 15€. ona ma tusom 12mm dlhe, ale nie som si ista ci je to tak , moze to byt? lebo mala na vyber 4 velkost a dal atuto potom su este nieco 15mm. jej dala dost ich, nie tak ze len určity počet kusov,ona chcela huste tak ich ma vela.akoze ma to super, j to sice umely look ale je to pekne.
zaujima ma este odlicovanie a to či mozem nosit linku namalovanu?

Zuleko

Rita
Ja osobnú skúsenosť nemám,ale raz som sa stretla s jednou babou,čo si to dáva robiť a vyzeralo to BOŽSKY!!ona mala tých mihalníc niejak strašne veľa,čiže vyzeralo to úplne super,vravela mi,že to sa dá dať podľa počtu toľko koľko sa ti páči a aj dĺžka je rôzna..videla som aj také práce ,čo ich baby majú veľmi riedke,to sa mi nepáči,ale tie husté čo mala ona vyzerali bombovo!Tak chodď do toho a potom daj ohlasy,ja na leto by som si to chcela dať tiež...na druhej strane ja mám s lepením trsov zle skúsenosti mňa strašne reže to lepidlo je to nepohodlné a človek si poriadne nemôže pošúchať ani oči:-)

wauka

a hustota zalezi od toho kolko mas svojich mihalnic nakolko na kazdu jednu mihalnicu nalepia 1umelu,,,,cize ked mas svoje huste tak aj 3d budes mat krasne huste,,ked mas take ako zuby na hrebeni tak nic moc...a mne nenormalne znicili moje mihalnice zacali sa stiepit ako vlasy,,,velmi oslabli ..na niekom fakt vynikne na niekom nie, ak nosis okuliare rita tak davaj pozor na dlzku aby si si vedela potom dat okuliare

wauka

lilabmw

mas ich dlhe ale prirodzeny efekt,,,ja nehovorim o dlzke,,,bola som aj v BA aj v NR aj v NZ aj v LV vsade ten isty efekt,,,,som byvala vizazistka tak viem o com hovorim poslem foto na FB aby si vedela ja naco myslim co s 3D mihalnicami nikdy nedosiahnes,,,ale kazdemu sa paci nieco ine