Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

majka

aj kamosky boli u cervena tiez to nosili len 3tyzdne,,,fakt je vsetko individualne od doktorov, akurat som kecala s kamoskou ona bola u Jezovitej po tyzdni sa uz mohla osprchovat ja este tyzden musim cakat....u cervena kamosky aj antikoncepciu museli vysadit u ocenasa som nemusela

Majka1910

wauka
preto sa tak pytam lebo mne cerven hovoril ze 3 tyzdne a potom uz len na noc. a myslim ze viacere baby od cervena hovorili ze 3 tyzdne. ale tak urcite cim dlhsie sa nosi tym lepsie.

rita149

wauk
čim dlksie ju vydržíš nosit tym lepsie podla mna.Ja som nosila 8 tyzdnou poctivo, este aj teraz ju nikedy mam cez den ked som len doma. na noc ju nosim doteraz a to som uz 4,5 mesiaca po opke.

lilabmw

wauka tak to je fajn lebo mne Csendes trepal ze az 8tyzdnov a potom este 5 som kukala jak puk na neho takze 8 tyzdnov ju budem nosit a potom uz len na noc takze este 3 tyzdne no fasa nevadi uz to prezijem ta poprda mi nevadi ale to ze to je vidno pod vsetkym oblecenim a ked chodim do prace nechcem nato upozornovat.

lilabmw

rita 149

dakujem ja si do chodim do MA davat robit znama ma salon a vies co na niektorych fotkach mam len jemne taku specialnu spiralu na 3D mihalnice obycajnu by si nemala davat by to rozleptalo spoje a by ti opadali zachvilku a odlicovanie ja to nejako neodlicujem som nasla sposob len vodou cistou a potom uterakom prechadzam po mihalniciach a na druhy den je spirala fuc a inak tato specialna ide celkom dobre dolu lebo je gelova.Urcite to vyskusaj ja si uz neviem predstavit uz bez nich.Kazde rano usetrim min 15 min a spiralu si davam len ked uz su tak viac opadane alebo nekam idem inak ju vobec netreba je to pekne aj bez nej.

wauka

poslala som vam fotky, jaj baby strasne dobry pocit ze aky dekolt mam bez podprsenky a to len tricko si dat,,bozzeeeee

lilabmw

povedal ze nonstop to treba nosit 6-8tyzd je to individualne a potom uz len na noc a do solarka mozem ist 2tyz od OP cize 25.4 :)))