Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

rita 149 a presne ako pise s odlicovanim to ide uplne fajn si nerob starosti chod do toho budes spokojna...ja som si volakedy kupovala trsy a lepila ale nevydrzi to a je to nepohodlne a tieto ti drzia stale..

lilabmw

ja este tyzden to nejak prezijem a potom do prace tiez uz dam normalnu sak ja aj tak len sedim cely den a vozim sa aute ...:-)

0705bubu

baby
mne dneska volali z kliniky zajtra mam dobehnut este pokecat s anesteziologom a ze ako som na tom s anti asi mi nieco pichnu a piatok idem na too juuj tesim tesim zatial hrdlo ani nic nebolii :-)))

leluska69

rita
ja som pouzivala odlicovac bez oleja od Astoru a uplne v poho tamponom sla aj linka.Ono pokial ich mas dobre urobene tak sa nemusis bat drzia dobre:) Mne vydrzali cca 6tyzdnov ale teraz ich nemam regenerujem a pred letom zas dam:D

wauka

lilabmw

no 6tyzdnov nonstop tak uz len 4 tyzdne ale potom uz budem nosit klasicku podprsenku na tych 10min kym pojdem do prace,,potom zas sup si dam tuto specialnu a ajtak si dam uniformu pod tym sa strati,,,,a vpodstate to budem mat nonstop len kym pojdem do prace chapes,,lebo tiez mi to trci a neviem co mam uz nosit ked budu za 4tyz teplejsie