Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

neviem ci mam svrab alebo co :(( ale abnormalne ma to svrbi vsetko nie len jazvy ale cele cecky uplne vsade co mam pod podprsenkou au ,,,celu noc som sa skrabala

Mery NR

leus
doky hovoril, že ich mám vrodené inak. lebo matematika nepustí, on musel dať imploše do rovnakej výšky. ale čo pozerám alebo počúvam baby veľa nás je, ktoré to tak máme. môže byť, že pred opkou to tak nebolo vidieť, keďže sme mali malé prsia. kašlať na to, len aby horšie nebolo..

leus

mery nr
vsimla som si to, hoci neviem preco mas ked si svoje nemala asymetricke, dokiho si sa pytala na to?Aj ja mam kus inak

rita149

sisente

aku mas dlzku? nevies ako sa to oznacuje?jedna moja znama bola tam kde aj ja idem a ona ma tusim 12mm,ma ich take hrubsie, ze mali 4velkosti.Ty mas ake?

rita149

sisente

moja draha, samozrejme ze poslem foto tebe aj navyse :-) ved aj ty mas mihalnicky paradne to ty si ma na ne navnadila, ty za to mozes :-)

MeryNR

o podprske mas pravdu, vcera spom ti to pisala na Fb pamatas ze pod trickom nic moc ta podprska :-) na tele je ale pekna.Aj men sedi prestne tak ako tebe, bradavky vonkua trosku odstava sem tam :-) co uz s nou, dali mse sa zlakat :-)ale krasna je :-)
tesim teda na buduci tyzden ti odprezentujem prsicka aj mihalnice :-)

sisente

rita,vidim ze sa pytas na nazor mihalnic, no mna poznas, dala som si pred op a mam ich doteraz a milujem ich. Uz druhy mesiac mam tie najdlhsie a su uuuplne super. Je dolezite aby boli hrubsie, lebo je vela druhov a prve som mala tenucke, ale tieto su take ako uz namalovane. Odlicujem sa micelarnou vodou z biodermi a to tak, ze si ju dam na tampon a ten prelozim na polovicu a tesne ponad mihalnice stiahnem tiene, chod do toho, tesiiim na fotke :)...

Mery NR

wauka, rita149, bimbi, leus
ďakujem za pochvalu aj mne sa páčia :-) hoci mám bradavku jednu vyššie ako druhú ale som moc spokojná
rita149
z tej modrej podprdy z NY čo máš ty v lososovej ma šlak trafí. hrozne sedí, dnes som ju mala celý deň, bradavky vkuse vonku, košík ako keby mi odstával a v úzkom tričku robí hnusné čapaté prsia. je krásna ale len tak naholo, nie pod tričkom :-( teším teším aj ja na stretko, dúfam, že ma s novými mihalničkami nezmetieš zo stoličky :-D
leus
už sa s nimi skamarátil, všetko ako má byť :-) a som rada, že aj tvoji cínoví vojačikovia mäknú :-)

sisente

ritus149

ahoooj, tak ides na mihalnicky??? no super, potom posli fotku a poprosim aj tu novu,uzasnu podprdu VS, co si spominala :)