Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

vikiviki
Čítam akurát,že ideš do Chirmedu,kto ťa bude operovať?A chcem sa opýtať to ti doktor z fleku navrhol,že môžeš mať aj 430 ml?:)

lenpetra

vikiviki

Ahoj, ja to mám za 11 :) Už sa neviem dočkať!! Síce musím ešte absolvovať interné, ale to už bude najmenej. Ku komu ideš?

sisente

rita 149

ja mam tie najdlhsie, ale neviem ci tu kam ja chodim nemaju iba tri velkosti, neviem. opytam sa nabuduce. ale taky 1cm urcite maju, ak mi vypadne daka, tak zmeriam a dam ti vediet ;). urcite budes spokojna, hlavne davaj pozor pri vybere, nech nevidno spoje, take gulicky, kde to lepia, to je skarede, ale ak to ma kamoska ok, tak je to v poriadku :).

gabuliacik

Baby
mam na predaj Bustier podprdy z Bonprixu ruzovu a oranzovu,velkost 40/42. Je mi mala. Je to necelych 12eur s postovnym.