Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Vikiviki
Tak si vyššia,čiže jasné že môžeš mať aj väčšie:-)A aké budeš mať Eurosilikóny alebo akú značku?

vikiviki

Zuleko

:))) ved jasne , chapeme sa :))
meriam 178, vazim 63, cez prsa 88cm. Som vysoka, tak urcite by som chcela tie vacsie :)

Zuleko

Vikiviki
Jasné ja som to nemyslela tak,že z fleku ti to navrhol ,že len pozrel na teba a bez kreslenia usúdil,len som prekvapená,že ti chcú dať takú veľkosť lebo poslednú dobu tam dávajú len okolo 300 ml a viac nechcú,môžem sa ťa opýtať na výšku,váhu a obvod cez prsia?:)Ja som tam bola tiež operovaná, a odporúčam!!Si v dobrých rukách:-))A ak môžem tak..určite choď do väčších!:-)))

vikiviki

zuleko

neviem kto, na konzultacii som bola pri dr.Magdo. Nie z fleku :)) pomeral, pokreslil, ja som skusala sizere, pozreli sme fotky. ON tvrdi ze 385 bude akurat, ale ze skusi aj tie vacsie, objedna oba.