Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

rita

tak ja som uz bola 3x v narkoze tak viem do coho idem len to prebudenie bude zaujimavejsie ako predtym haha :-))

rita149

0705bubu

prestne tak len sa teš! nemaš sa coho bat! ani ja som sa nebala a to som isla prvy krat do narkozy, zo zaciatku som sa toho bala ale potom len tešila aj v den opky.Hned by somm isla este raz :-)

rita149

0705bubu

drž sa, čaka ta narocne obdobie ale zavroven uzasne :-) teš sa!!! držim palce nech všetko dobre dopadne!!!

rita149

sisente

prestne na to som ako prve pozerala ci tam nie je vidno spoje, lebo si pamatam ze si mi to hovorila ze je to otrasne ked je to vidno.Ona to ma pekne, tak dufam ze aj moje sa podaria :-), ma ich dlhe 1,2cm akoze je to dost aj sa trosku bojim ci to nebude moc kričať.Ma ich aj velmi huste lebo ona jej hovorila ze chce huste tak jej ich dala vela.

tenda1

Mery NR

ahoj , no aj ja mám jednu bradavku nižšie ako druhú , ale mne to povedal hneď pred operáciou , ja som si to dovtedy tiež nevšimla , keďže boli malé , ale keď ich napravíš :-) nik si to nevšimne :-)

sisente

kde si bola na mihalnice?
aj ja to chcem :-)))

0705bubu

vikiviki

operuje ma dr. Trska v Prievidzi. gulate polytechy a velkost mam vybrate dve ze uvidi pri opke ako to bude vyzerat bud 410 alebo 325. tesim tesim :-) a ty uz to mas tiez za paaar