Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

jankamichal

Drzim ti silno palce, nech je to dalej uz bez komplikacii.
Sucitim s tebou a troche aj viem, co si zazivala na sale. Mne v lokalke implose len vyberali, tiez mi to predtym opichali, naladovku som ale nedostala ziadnu. No bol to zazitok, ked vsetko vnimas. :-S

xantipa163

wauka
MeryNR sa asi zmylila, nie fenistil, ale Liotom gel.
Ja somm tiez mala medzi prsiami podliatiny, to zmizne, neboj, a bez masticiek a liekov.
A gratulujem...prska mas eno nuno, peknucke, aj cela postavika..sexy. :-)

wauka

mery NR
dakujem

gabuliacik
dakujem.) a ty este stale mas podliatiny?

baby mam tabletky na opuchy aescin vulm to berem od OP,,a este asi 10dni budem brat,,,,mozem nato pit alko ked to neriesi pribalovy letak? zajtra idem na krstiny a totok :))

gabuliacik

Wauka
Ja som mala podliatiny jak hrom,stale trosku mam,ale su na odchode :) a mala aj Bimbi,neboj je nas viac... To sa vstrebe a prska mas fakt krasne

wauka

mery NR

jééj dakujem len su este trocha take co ja viem ..medzi kozami podliatiny,,,ale to je najmenej,,presne maju taky tvar aky som chcela takze som mega spokojna,,,uz len do solarka chodit a budu eno nuno :) ale podla fotiek maloktora ma podliatiny akurat si pamatam ze gabuliacik mala tusim