Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

babulee

ahojte este sa hlasim z domova :-) za hodku vyrazam som uplne pokojna a vklude nebojim sa nech sa boja oni ked nieco pos..u :-))) dakujem vam za povzbudenie potesi to :-)) tak sa majte zatiaal papa :-))

leluska69

Ahojte baby
klasika za necele 2tyzdne opka a hrdlo zacina boliet:( mna porazi... na toto by mali dat diagnozu:/predoperacne nervy... tak uz ficim na zazvore a moc dufam ze ako to rychlo prislo tak aj odide a nezhorsi sa.

rita149

Majka1910 dakujem :-).pred opkou som mala cez prsia 75cm a pod 69-70cm.teraz mam 84cm .ja som nemala ziadne prsia ved vidis v galerke tak som stastna z nich velmi :-).ty ake budes mat? kedy a komu ides?

jerseygirl

lilabmw

tak uz mam konzult.u Ocenasa dohodnutu na zac.maja,a ja by som chcela anatomicke,takze asi potesim doktora :-}

jerseygirl

rita

suhlasim s Majkou1910, krasne urobene...ach, kedy uz aj ja budem mat take....zatial len konzult. mam naplanovanu u Dr. Ocenasa..

drndula

Bubu,

Zajtra držím palce ..;))

Rita,

Zlato,som zvedava na ten tvoj výtvor...pošli potom foto!!!

Baby,

Poraďte mi nejakú schopnú kozmeticku ktora vie na sto percent robit permanentby makeup-pery...u nás v meste to robí až jedna a nechce sa jej fi toho moc,Hihi sa výsledku po a prejavoch po zákroku...dakujeeem..

KatkaLopatka

Ahojte baby,

dlho som tu nebola, nikoho tu už nepoznám :) už prešlo 9 mesiacov od opky a je to super, ako keby všetko bolo originál :) Chcela som kuknuť do galerky, ale nejak mi to nefunguje. Zmenilo sa niečo? Ako sa tam dostanem? Chcela som uploudovať akutálne foto.