Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

bubu

vitaj,,a dobre ze si isla do tej vacsej velkosti...aj ja lutujem ze som si nedala vacsie,,spokojna som ale na 400ml su male :D

lilabmw

0705bubu
vitaj medzi nami a uz len vydrzat a zo dna na den budes stastejsia a stastnejsia ze ich mas a ze si sa nato dala :-)

Barbarella

0705bubu

super, že si to zvládla, už to hádam bude len lepšie a lepšie...
už teraz horím nedočkavosťou na prvé fotky :-)
oddychuj, relaxuj a teš sa !

0705bubu

ahojte baby

tak sa hlasim po vcerajsej opke uz som domka. vcera hroza dneska uz ovela lepsie az na sto vstavanie z postele. po narkoze som strasne vracala cele pobedie ale potom uz ok. bolesti dost ale sak vedela som ze to lahke nebude. nakoniec sme dali 410. hihi

jerseygirl

lilabmw

chcela by som nieco ako ma rita149 ale stale nie som rozhodnuta nad druhom silikonov ci nagor,mentor,eurosilikon,arion a neviem co vsetko este existuje...netusim aky je v nich rozdiel.....nehliadiac na cenu..chcela by som aby to bolo cim najprirodzenejsie,ako tvarom tak na dotyk..

jerseygirl

jankamichal

drzim palce a myslim na teba,aby uz vsetko bolo na 100% ok, viem sa vzit do tvojej situacie,ake ti to muselo byt strasne tazke taky dlhy cas nezobrat dcerku na ruky,ja mam tiez malu 22 mesac.dcerku a neviem si to predstavit co i len 1 den ju nezobrat na rucky...:-{ a nehovorim co vsetko si si prezila pri tych opkach...prajem uz len kludne obdobie, rychle zahojenie a nech si prsicka uz len vychutnavas :-}... mna to este len caka, tiez sa chystam ku dr.Ocenasovi sice zatial len na konzultaciu,ale uz mam zaludocne krce pri pomysleni co sa stalo v tvojom pripade...

rita149

evita1122

man operoval Mudr.Červeň, on doporučuej 3 tyzdne na den a potm uz leb na noc.Ja som ale cez den mala 8 tyzdnou. porusila som to len 2x raz na silvestra a potm raz na jednej akcii, kde som biola uplne beu podprsky :-) teraz som 4,5 mesiaca po opke a na spanie ju nosim stale a ked som doma tak aj cez den :-) Nic sa neboj smelo mozes prsicka odprezentovat v nejakej sexoske podprske!

evita1122

jankamichal

čítala som Ťa , a držím palce tiež :) Ja tú pooperačnú mám nosiť už len 6 dní, ale som sa tak rozhodla, ked ste mi potvrdili, že sa nič nestane, že dnes bude premiéra silikonov :) v novej peknej podprsenke ...

jankamichal

baby ja tu podprdu nosim uz pol roka vkuse a dalsie dva mesiace pred sebou..takze hlavu hore..par tyzdnov je nic :D