Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

Majka1910

ja mám pod prsiami asi 69 cm a cez prsia 75 cm...áno, mali by sme mať rovnakú značku aj veľkosť implantátov. Termín je v štádiu riešenia :-)

lilabmw

wauka tak uz mam potom bolelo ale dalo sa to vydrzat este idem na dorabku v maji doplnit farby a tak a bude to super teraz to nemam este dokoncene este idem potom hned pokracovat z ramena na pol ruky :-)

rita149

tenda1

dakujem :-) je krasna a aj dobre sedi , makučka je no parada proste.Na živo su tie farby ešte krajsie ako na foto.

morgan23

jamkamichal

som zhrozená čo tu čítam a zaroven dakujem bohu , že ja som mala len také komplikácie aké boli....teraz je už všetko ok, prská maknú a rany hoja - som spokojná .držím ti palce nech sa to dobré hojí a teš sa z nich aj z malej...prosím ta a kto ta operoval ak smiem vediet?

Majka1910

barbarella
prosim ta ty mas ake miery cez a pod prsiami? myslim ze my mame mat take iste silikony. ides na nejaky skorsi termin?