Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

wauka,
krásne prsíčka, pripomínajú mi moje :-) ja som ich mala podobné, kým som mala leukoplast ako ty na fotkách. teš sa z nich :-))

gabuliacik

Jankamichal
Tesim sa,ze prisli na to kde je problem. Prajem ti uprimne rychle hojenie,nech vychutnavas svoju malinku

rita149

Majka1910

veru vykuzlil :-).Pre mna je Mudr.Červeň naj.Ja som nikdy ani nerozmýšlala ze pojdem inam.Aj ty budeš určite spokojná a budeš mat krasne prsia!Ja by som isla hned ešte raz, teš sa na ne!

Majka1910

rita149
fakt krasne ti to tam vykuzlil :D
ja idem koncom juna k doktorovi cervenovi. uz sa nemozem dockat :D.
budem mat gulate stredny profil, 310 ml. chcela som vediet miery ze ci to bude vyzerat takto nejako.

leus

wauka
ten prasknuty implos to sa kludne mohlo stat pri jej predoslych reopkach co mala za tu jazvu, jej to mohli pri tom porusit

wauka

jankamichal

jezis ja som vydesena ztoho co sa ti stalo,,,,to ako ti vysvetlili?ako to mohlo prasknut? zas si bola potom u Ocenasa?? no normalne mam ztoho mindarky ,,,dufam uz ti bude lepsie a neskutocne ako telo upozornilo na tu vadu ,,,,ale nejde mi to do hlavy ved ked to tam vkladali museli to vsimnut a ked to uz mas potom v tele to nema len tak ako prasknut....ked sa to pomaly dava na cely zivot...uff a platila si asi zas?

mery

no ja som tiez ztoho paffff....

sisente

tenda1

tu v BB v Leninovom parku, teda oproti, ako sa ide od Mateja Bella na tajovskeho smerom k striebornemu namestiu, tam v jednom rodinnom dome je salon. Velmi sikovna baba to robi, nove stoja asi 60 ale teraz vraj niekde na zlave ide mat po 40 a doplnacka raz mesacne je do 20 eur... ak sa rozhodnes, poslem ti tc, uz vela baba som odporucila a su spokojne ;).

Mery NR

jankamichal
aspoň si teraz môžeš vydýchnuť, keď ti aj imploše dali nové. budem silno držať palce a verím tomu,že tento krát to už bude ok, musí byť. aj si niečo platila? a tie prasknuté si mala akú značku?

jankamichal

baby nebojte sa..ja si myslim,ze telo by na to nejakym sposobom reagovalo,kebz to nie je v poriadku..bud by vas tie prsia yacali boliet,alebo by ostali velmi tvrde a tak pod.vsak viete ako ich teraz citite a keby sa nieco deje,tak telo vam da nejak pociti,ze to nie je v poriadku..ale veru ako sa to da inak zistit no bohvie..ale urcite sa to musi nejak dat..asi najskor tzm sonom ci?