Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

Mery NR..no veru neviem ako je to mozne,ani oni sami mi to nevedeli vysvetlit,..ale tiey si myslim,ze len tak sam od seba nepraskne..no a bolo to tak,ze som tam dosla na obed o dvanastej,som chcela ist do narkozy,ale akosi ma nemali kam ulozit,tak som cakala na recepcii,dali mi nejaku tabletku asi na ukludnenie a potom som isla na salu,to bolo ako vp ohode..nebolelo to ani nic ked mi to rozrezali a vybrali ho..no a potom som musela cakat dve hodkz na implos,lebo ho dovieyli aj z BA,takze mi ranu len tak provizorne zasili,riadne sterilne zaislili a dali ma na izbu,tak som cakala a potom ked ho doviezli mi to yase napichali, a islo sa robit..ako vravela som si,ze vsak to neni tak hrozne,preco to robia pri uspati..no ale zistila som preco,pri tom vkladani..t bolo veru hrozne..lepsie je ked spime a zobudime sa s prskami..len skoda,ye ta dobra tabletka mi ucinkovala len chvilku a pri tej druhe opke uz nic..implose mam Perthens estea alebo tak nejak sa pisu neviem teray presne...vraj mi to sili pod tlakom,takze by to malo byt ok uz..pevne v to verim a nic ine si ani nepripustam :)

leluska69

mery
dobra otazka:)tiez ma zaujima lebo pokial sa dobre zahojis a nemas bolesti tak potom?aka je zaruka ze je vsetko na 100%ok?ked do vnutra nevidis:)

jankamichal

jeziiiis ja som aku hrubku tam riadnu urboli v texte..ospravedlnujem sa,,ale neviem vypnut to prehodene z a y a tak sana to sustredim,ze pisem ako kebz som nemala ukoncenu zakladnu..heh...
zajacik..dakujem zlatinko..uz sa teraz tesim, verim,ze to bude vsetko super..lebo som tam bola dlho na sale..takze verim,ze to uz je vsetko ako ma...este vydrza tie dva mesiace a potom sa uz dufam a pevne verim,ze budem moct vytesovat z malej a konecne si ju po ôsmych mesiacoch zobrat na ruky a uz konecne budem moct chodit na plavanie a veci podobne...juuuuj,ale stres to bol riadny..ja som si urobila taky strach z tej operacie,ye som od soboty takmer nic nezjedla, vracala som, ja som bola uplne mimo...dufam,ze uz niktora y vas nezazije podobne veci...

leluska69

jankamichal
fuu to je sila este ze to telo si vie povedat. Keby sa to zrastlo hned bohvie co by bolo v buducnosti... drzim palec nech uz je vsetko ok.

Mery NR

jankamichal
akú značku implošov si mala,lebo v galerke to nemáš uvedené. nechápem, nechápem ako to je možné, že úplne nový imploš a bol prasknutý, však si mala pol roka kľudový režim.. podľa mňa už buď bol poškodený, alebo sa poškodil počas opky, však doma ti ani nemal kedy prasknúť..
baby a prasknutie implantátu sa dá nejak zistiť, na sone, alebo inak? riadneho chrobáka mám teraz v hlave

zajacik_006

jankamichal
fúúúúha,tak to je sila,čo sa ti to udialo. Ale je dobré,že sa na to včas prišlo a dúfam,že už budeš v poriadku a prska ti budú už konečne robiť radosť a ty si budeš môcť konečne vychutnať svoju malú princeznú.

jankamichal

ahoje kočky, dakujem tím,ktoré na mna mysleli...tak uz to mám za sebou..juuuj robili mi to nakoniec len v lokalke,ze mi to opichali..mysleli totiz,ze to bude stačit rozrezat, vycistit a zasit..no ale bolo to trosku inak..rano pred opkou mi rana praskla a islo mi z tade vela,vela tekutiny..potom pridam fotky do galerky..takze sa rozhodli,ze mi implos aj vyberu a vycistia a vloyia nazad..ale zistili,ze je prasknuty,tak mi museli doviest novy..vsak ak mate otazky pytajte sa..potom vam to rozpisem..ale tak berem to pozitivne,keby sa mi yase nepokazila rana,tak by neprisli na to,ze mam prasknuty implos a mohlo to mat ovela horsie nasledky...a v stredu som mala narodkz,takye som dostala dobry darcek,novy imlos hehhe...ako sa vravi,vsetko sa deje pre nieco

lilabmw

jerseygirl

takze to uz pojde rychlo strasne po konzultacii je do mesiaca z teba prsatica a mozno aj skor tak sa tesim s tebou a aku velkost by si chcela?

manula

ahojte dievcata,
pamata si tu vobec este niekto na mna? :D nejak som vas zanedbala a musim to napravit, odkedy nie som na materskej, nemam nejak cas, sakris..musim vas pekne docitat, urcite je vas tu kooopec novych prsatic :D uplne som mimo obraz ...

ja sa mam dobre, spokojnost stale, len sa mi mali stale :D zachvilu to bude 8 mesiacov od opky, neskutocne to leti ..