Mery NR..no veru neviem ako je to mozne,ani oni sami mi to nevedeli vysvetlit,..ale tiey si myslim,ze len tak sam od seba nepraskne..no a bolo to tak,ze som tam dosla na obed o dvanastej,som chcela ist do narkozy,ale akosi ma nemali kam ulozit,tak som cakala na recepcii,dali mi nejaku tabletku asi na ukludnenie a potom som isla na salu,to bolo ako vp ohode..nebolelo to ani nic ked mi to rozrezali a vybrali ho..no a potom som musela cakat dve hodkz na implos,lebo ho dovieyli aj z BA,takze mi ranu len tak provizorne zasili,riadne sterilne zaislili a dali ma na izbu,tak som cakala a potom ked ho doviezli mi to yase napichali, a islo sa robit..ako vravela som si,ze vsak to neni tak hrozne,preco to robia pri uspati..no ale zistila som preco,pri tom vkladani..t bolo veru hrozne..lepsie je ked spime a zobudime sa s prskami..len skoda,ye ta dobra tabletka mi ucinkovala len chvilku a pri tej druhe opke uz nic..implose mam Perthens estea alebo tak nejak sa pisu neviem teray presne...vraj mi to sili pod tlakom,takze by to malo byt ok uz..pevne v to verim a nic ine si ani nepripustam :)