Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

Majka1910

ja mám 29.jún, potrebujem sa uistiť ohľadom veľkosti implantátov...doktor mi totiž navrhol väčšie - 330 ml...takže ešte rozmýšľam...

lenpetra

evita1122

nielen, že sa Ti nič nestane, už ju nemusíš nosiť vôbec :) Každý doktor síce vraví ináč, niektorí vravia 3 týždne cez deň, 6 v noci.. ja mám opku len pred sebou, ale kamošky majú nosiť 6 týždňov cez deň. Takže smelo do normálnej podprdy :)

Majka1910

Barbarella
aj ty? no super teda ked ti to tak vyslo :D. a kedy presne? bola by sranda keby sme isli v ten isty den. ja idem 25.
a naco chces este konzultaciu? sa ti este nieco nezda?

evita1122

ahojte baby

mala by som takú otázku , vo štvrtok budem 8 týždňov od op, ešte nosím pooperačnú podprsenku, stane sa mi niečo ak na pár hodín si oblečiem normálnu? Chcem ísť konečne von medzi ludí, a tá pooperačná mi trčí z oblečenia :(

Barbarella

Majka1910

áno, nemýliš sa, ale ja by som ešte rada išla k nemu na jednu konzultáciu pred opkou, termín konzultácie mám tiež koncom júna :-)

Majka1910

Barbarella
no ja idem k cervenovi koncom juna.
ty ak sa nemylim tak ides tiez k nemu a mala si mat termin az v januari?

jankamichal

baby dakujem Vam...no na vsetkom treba hladat nieco pozitivne..aj ked na tomto zatial nic nevidim snazim sa aspon pozitivne mysliet a to tak,ze to uz je v pohode..aspon dufam..operoval ma Ocenas,ale ci to bola chyba lekara?toto by som si nedovolila takto tvrdit..asi to tak malo byt a ked by som sla k hocikomu,tak by sa to tiez mohlo stat..ako sa to stalo??to mi ani oni sami nevedeli vysvetlit..vraj to mohla byt aj vyrobna chyba..predsaj tie implose musia byt nejako speci balene a nemuselo to byt vidiet hned ked mi ho davali ale postupne ako sa v tele roztahoval a usadyal sa to mohlo natiahnt a uz bolo po srande...tazko povedat.v podstate nevedia mi to nijako vysvetlit ani zdvovodnit aj tie rany preco sami tak otvarali..takze ani sama neviem..
xantipa- no a ako ti ic tam potom vkladali?mna to vyberanie implosu nebolelo vobec, to som ani nejak tak nebrala..bol to len takz cudny pocit.som si vravela,ze preco to robia v narkoze vsak to nie je take hrozne..ale ked mi ho tam vkladali,tak som pochopila preco to robia v narkoze..to bolo horsie no...
tak hadam to bude dobre..uvidim ako sa mi k tomu vyjadri doktorko v stredu na kontrole..

Majka1910

Barbarella
tak pod mas menej ako ja a cez o troicku viac. no som zvedava ako bude vyzerat presne to iste na 2 babach. v stadiu riesenie? :D tak drzim palce nech ti to vyjde. nakoniec pojdes este skor nez ja :D