Ja mam silikony par rokov a urcite odporucam zenam, ktore nie su so svojimi prsiami spokojne, aby do toho isli. Ale radsej zaplatte viac a vyberte si spickoveho chirurga, aby to neboli zbytocne vyhodene peniaze. Ja som mala prsia klasicke lentilky pod kobercom a bola som pre ne niekedy aj tercom posmechu. Nakoniec som si dala silikony, sprvoti som ale pochybovala, ci to vobec bolo spravne rozhodnutie. Mala som zakodovane, ze muzi neznasaju silikony. Ale teraz, po par rokoch musim povedat, ze jednoznacne to spravne bolo. Muzi su sprosti, vela z nich si to, ze ide o silikony ani nevsimne. A ak si to aj vsimnu, vacsinou aj tak len na zaklade jazvy, tak proti tomu nic nemaju. Poznala som len jedneho chlapa, ktory sa mi nieco ako vysmieval pre umele prsia, hoci tvrdil, ze mu nevadia. Ale volal ich gumi cecky a aj na ulici mi vzdy oznamoval - aj ta ma gumi cecky, aj ta a kukal sa na ne s opovrhnutim. Bola som s nim len 3 mesiace, bol to zakomplexovany chudak ktory mal velke problemy s impotenciou, ponizoval ma aj po inych strankach a sam dokazal vydrzat s jednou zenou max. pol roka, inak ich striedal po 3 mesiacoch. Cize kazda zamienka na ponizovanie zenskych mu prisla vhod. Okrem neho mali moje prsia uz vzdy len uspech. Zacala som konecne chodit do sauny, pretoze predtym som sa hanbila, nechodila som ani do zenskej, kazda zena mala vacsie prsia ako ja. Teraz som zacala chodit nielen do zenskej, ale aj do mixu. Nakoniec som ale zase presedlala len na zensku, pretoze v tom mixe sa ma skoro furt snazil niekto zbalit. Vacsinou ospevovali moje dokonale prsia. Kedze v saune som chcela mat klud a skutocne tam chodim len za ucelom relaxacie a zdravia, nemam zaujem vyhladavat sexualne kontakty, presedlala som zas len na zensku. Ale ten uspech ma tesi, konecne sa mozem citit ako skutocna a pritazliva zena, bez komplexov. Preto zienky co este vahate, nemusite. Preco na sebe nezmenit nedokonalosti, pokial sa zmenit daju.