Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jerseygirl

0705bubu

jeej super, mas to za sebou, a u ktoreho dr si bola? prajem rychle zahojenie a tesim sa na fotky ze ako to dopadlo....

jerseygirl

Carie

velmi pekne si to napisala,ako by si mi prehovorila z duse, dobre to padne nam ktore este len operacia caka a rozhoduju sa :-D

jankamichal

ja som z BA takze na konzultaciu BA,ale potom sa chcem objednat na opku do BB,lebo na strednom slovensku mam rodinu a chcem tam ostat s malou,aby mi s nou pomohli,lebo neviem ako by som sa o nu vedela sama postarat ked nebudem toho vela moct robit mat dovolene...len problem je ze ona je velmi na mne zavisla,pretoze ja som s nou 24 hod.denne od jej narodenia.. Inak ja som tiez hrozne chuda,tak dufam,ze to nebude moc velky problem..ale vsak je tu vela takych stihlych dievcat...drzkaj sa,relaxuj a uzivaj si malinku ale este s opatrnostou..

pagy

Babule,

viete mi povedať bližšie info k dr. Fábrymu? Nakoľko ma v pondelok čaká už operácia, prichádza na mňa predoperačný strach :-(. Či som si zvolila správneho lekára.. Sú tu baby, ktoré už uňho boli na zväčšení prsníkov? A aké ich máte po operácii? Ďakujem za každé bližšie info.

0705bubu

babeny

jaj dakujem vam za povzbudzujuce slovicka tesim sa tesiim, inak vobec neberem ziadne lieky od bolesti. ani tie injekcie do brucha nemam co ma tesi len antibiotika mam kazdych 8 hodin. juj ale tie dreny su otrava sa mi to zamotava v posteli a chodim s tym jak zebracka hihi. rano som si videla nove kamosky na sekundicku pri kontrole ale v lahu sa mi to tazko da posudit ale mam tam nieco :-))pondelok pri drenoch ich hadam uvidim v plnej kraase. som rada ze uz mam za tym ...

BABYmica09

Drndula

Akurat ze to robia takto pekne az v Rime :)
Ked ti daju farbu tvojich pier a pekne vytienuju, tak to krasne zvacsi pery, len u nas sa obavam toho ze nie su taki profesionali a nechcela by som nepekne tmavo oramovane pery

BABYmica09

Drndula

Mne dala bimbi kontakt na jednu kocku co to robi v ba, len som este nemala cas tam volat ani nic... Vraj je velmi dobra a chodia k nej aj zahranicne klientky
Aj ja nad tym uvazujem len nechcem aby to bolo neprirodzene, toho sa bojim

rita149

luciaaa1

neviem či sem este chodis, ale potrebujem od teba jednu info.Ty si objednavala plavky VS.Ja tiez idem objednat len neviem velkost podprsky, ty si tušim mala S a bolo ti male na prsiach že?Mysliš ze ja mam mať S alebo XS.Boli ti velmi male tie S? lebo ti mas od dost vacie prsia odomna tak ja myslim že aj xs by som mohla mat? Hm?

leus

drndula
aj ja som si to chcela dat spravit, tetovanie pier, ale u mna by to nebolo dobre , lebo mavam herpesy a vraj vtedy nezvykne chytit a su vynechane miesta...a to nechcem riskovat