Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

0705bubu
ahoj,prave citam ze si bola u dok.Trsku to som nevedela ze on operuje v Prievidzi,ja som z Banoviec a chcem ist tiez na operaciu ale som bola rozhodnuta pre dok.Cervena,chcem sa ta opytat ked si sla ku Trskovi na konzultaciu tak ti dal termin operacie hned za mesiac?u neho sa necaka tak dlho ako u Cervena?a mozem sa ta opytat ako cenovo ta to vyslo?dakujem.

petra 001

fekyna
ja som bola u Juraseka pred dvoma tyzdnami.vrelo odporucam.mam aj foto v galerii.ja som spokojna az az,prsia vyzeraju prirodzene.
cerven je asi slovensky top,len ze ma dlhu cakaciu dobu.ja by som necakala ak dlho,mala som to do mesiaca:)

0705bubu

jersey

operoval ma pan dr. Trska doporucujem. naozaj odbornik, starostlivot super. bola som v prievidzi kedze tu byvam a on sem chodi z BA. vcera vecer mi telefonoval ci je vsetko v poriadku. baby co ste z blavy ved vy tam mate odbornika ako lusk a cestujete taak daleko mimo domova. :-))))

bimbi

Caute baby
Prosim vas, neviete ci je dr.Cerven zajtra v Pezinku? Zabudla som vcera zavolat a chcem ist na kontrolu.. aby som sa neprehnala. Neviete niektora a nejde uz nikto?

Zuleko

Drndula
Osobnú skúsenosť nemám ale počula som,že veľmi pekný per.make up robí Mia Maix,tá playmate:-))má aj na stránke svoje práce a vyzerajú dobre tak skús www.miamaix.sk a na pravo máš permanentný make-up:-)

drndula

Na tom obrázku ich má ale vyrazne,Ja chcem len obkreslit moje kontúry vo farbe mojich pier a vytienovat ich potom...nechcem to ako namaľované konturkou na tmavo..

drndula

Babymica,

Ja skúšam čosi bližšie pozerala som trenčín,neviešvo tom nič..ten dermatop wim našla,Je to klinika estetickej medicíny..