Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

drndula

no ja som rozhodnuta bola od zaciatku ze pojdem ku Cervenovi len ma zmiatlo to ze Trska operuje tak blizucko:)a ku Cervenovi sa dostanem este do konca roka na konzultacku?to ze operacia by bola az na buduci rok to by mi ani tak nevadilo,no ja nemam kamosky co by boli na opke tak neviem:)

drndula

Bubu,

Dá sa to,len mne to nebolo nanič,keďže by som musela ísť to blavy.kamoška z trenčína bolavu neho,na jej odporúčanie dom tam išla a celkovo sa dozvedela ze operuje aj v PD...ona šla domov po op,Preto mi to takto povedala

drndula

Strangeemily,

Ja som bola Uz u cervena,10.1.2012. Takže ja uz ťahám na štvrtý mesiac;)) ak planujesvop a konzultu.u trsku do konca roka to isto máš,konzult.Je rychlo a to mesiaca op,teda ja som mala hneď ponúknuté čiže k nemu Neni problém sa dostat,platis 10 eur a cenu op závisí od toho aký tvar implosa budeš mať,či anatomy alebo gulate,ha som chcela gulate mňa tá op by vyšla viac kvôli modelovaniu,ale tú nakoniec nebolo o dt.cervena vôbec treba,ušetrila som 500 eur čo Je teda dosť Uz,u cervena vyšli gulate si všetkým 2500. Inak z nasho mesta Boli viaceré y cervena;))))

strangeemily

0705bubu
dakujem ti velmi pekne za odpoved:)

drndula
a ty si uz bola ci len ides ku dok.Cervenovi?a to do Pezinku hej? no sak ja viem ze Prievidza je blizucko:)ale zas chcem mat spravenu kvalitu,ale jasne ze aj dok.Trska je jednicka,ja som este nebola na konzultacke lebo som v zahranici a dufam ze mi to vyjde do konca roka aspon ta konzultacka:)chcem poslat foto do galerky a pozriet si prace lebo na nete toho moc nenajdes:)

drndula

Bimbi,

Zlatik babymica hovorila zr si jej dávala kontakt na nejakú kocku ohľadom tetovaniea a vytienovania pier,mozes mi poslať info?diky

drndula

Strangeemily,

Aj Ja som z banoviec;)))

U trsku som bola na konzult.v prievidzi,robí op aj tam,len mne navrhol aj úpravu a to vraj dlho trvá,a robí to iba v blave,maka som navrhnuté aj gulate aj anatomy tie max.360 značka polytech,do 3000 eur by to stalo,robí dreny,vyberá na druhy deň po op,ideš po op domov,na druhy deň vyberá dreny...Ja som di na cervena počkala,nechcela som len názor jedného odborníka a mňa teda presvedčilvo svojich kvalitách a hlavne dôvere zveriť sa do rúk práve mudr.cerven...nepodstupujrm túto op a chcem najlepší výsledok,možno raz za život..nehovorím ze trska nerobí dobre,len mňa nepresvedčil.keď si spätne predstavím pooperačný priebehctak som rada,ze som bola pi op nemicnici aj prespala,vvtych bolestiach di neviem predstaviť cestu domov,aj ked Je prievidza čo by kameňom dohodil,ver mi,že tá cesta bude utrpenie,navyše manévre s drenami nic moc..ak budes chcieť pokecat,môžeme.pa

0705bubu

strangeemily

ahoj ano dr. Trska operuje piatky v pd na severe v cibamede. kludne si tam zavolaj a objednaju ta na konzultaciu stoji 10€. viem ze aj teraz piatok ma zakroky tak tu bude. termin opky dava ozaj dost skoro ako ma volne a tak aby aj menzes si nemala. cenovo ja som platila 2530 za gulate a baba co bola so mnou tak 2630 anatomicke. myslim ze uplne super keby som si mala este naratat benzin, dialnicne znamky do BB este lacnejsie to vyslo a odbornik je skvely ako cerven pre bb tak trska je pre Ba a okolie. trska dava aj dreny co cerven nie ale myslim ze je to rozhodne lepsie pre samotne hojenie. sak daj potom vedet ako si sa rozhodla.