Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

jankamichal

Mne ich vyberali pred rokom spod zlazy. 10 mesiacov som nemala nic a teraz, vo februari mi vkladali nove implose pod sval.
A to si frajerka, ja som z toho nemala bohvieky zazitok, ale ty si ich tam nemala tak vrastene, po takom kratkom case. Ja som ich tam mala 15 rokov, takze potom to odtial tahat...no nic moc.

ivava

strangemilly

tak citam citam...ja som volala tento tyzden v utorok a objednali ma na konzultaciu 21.juna u Cervena...a dufam ze operacia bude aspom januar februar...uvidime...inak aj ja som z Bn...ale prave teraz zijem v zahranici...

bimbi

Gabuliacik
Dakujem, rano som volala s doktorkom, bol velmi zlaty, hned si na mna pamatal, pytal sa, ze kde som, ze baby co boli so mnou, boli na kontrole min.tyzden, ale ked mne ten mlady dal takyto termin:) tak sme sa dohodli o 2 tyz, inak som mala ist bud.nedelu ale som v prahe.. vypytoval sa co ako ci som spokojna ja ze super ze su akurat a on ze ved pockajte o pol roka sa vam bude malit :D

bimbi

Drndula
Ta pani, co som davala na nu kontakt babymice, robi v Ba.. Ale za toto ma budes milovat :) velmi sikovna pani,u kt.som tiez bola,robi v Prievidzi( inak chodi raz do mesiaca do Ba): p.Millerova Olga 0905 593 776.. dufam, ze sa nenahneva, ze to davam sem na net, ale vsak jej robim reklamu :)
Petra 001
Krasne prska!!!

parinka1

fekyna ja idem k juraskovi v stredu bola som spokojna aj s konzultaciou vsetko mi vysvetlil aj poukazoval fotky aj kamosky u neho boli.ja mam navrhnute 320 anatom stredny profil tak snad to nebude velke lebo som malicka a chuducka aj ked uz mam jedno dieta.aku mas predstavu????

strangeemily

no ved to dievcence clovek by to vsetko chcel mat uz za sebou:)no budem sa modlit aby mi to vyslo tento rok aspon ta konzultacka:)

0705bubu

strangeemily

aj ja som bola rozhodnuta k cervenovi aj termin konzultacky som uz mala a nakoniec som to zmenila na pd aj kvoli rychlosti a miestu a kazdopadne aj financne :-))

drndula

Strangeemily,

Myslím ze na konzult sa dostaneš,vzdy niekto vypadne Ja tom volala v lete a objednsvsla sa na konzult.a najbližšia bola 21.1.2012,lenže dajaka kocka vypadla tak som šla 4.11.2011.

Termín op bol po telefóne Zabookovany na sept.2012: nakoniec jedna kocka vypadla kocka zase,a 10.1.2012 som išla pod nôž...skús zavolať a uvidíš,keďže ti op neponáhľa aj v priebehu budúceho roka,len treba sestricke pivedat kam chces ist,či pezinok alebo BB..tam he možno lepšia pravdepodobnosť úspechu;))