Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Drndula
Mne robila pery, len ja som si to uz davala viackrat, takze mi to dorabala.. Ale pekne robi, povedz jej ako to chces a aj ti ona poradi, mas v cene aj 2 korekcie..

0705bubu

baby

inak sa cudujem, ze na tu moju velkost 410 mam pooperacnu podprdu len B :-)) no som zvedava co z toho budeee ...

ivava

xantipa163

ty kokso ako sa im vobec podari to vybrat???a to ti nevlozia hned nove implantaty???a platila si zas celu sumu ci ako to vlastne potom je???

drndula

hej aj ja som z Bn...sila nooo...slovensko je male...

drndula

Bimbi,

A tebe čo robila?si teda spokojna?dúfam ze tie pery urobívpetfejtbe..;)) ale potešila si ma,moc...;)))-

bimbi

Drndula
Uz som na teba myslela par dni dozadu, ze ti to bude najlepsie, len som hladala stary diar, kde som mala kontakt.. Tak dufam, ze budes spokojna..