Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Rita
Svetova je ta VS podprda, si ina sexica:) ja nemam odvahu bez skusania kupit.. Netusim ako su tam tie cislovania, ale krasne maju, som vykukavala.. Ale su dost mastne..

bimbi

Gabuliacik
Skoda, ze nemozes o dva, to by sme sa stretli, neviem ci je moj postreh spravny ale zda sa mi, ze prve 2 tyzdne v mesiaci je v Pk, 3. tyz. v Po a posledny opat v Pk.. No neviem to naisto.. Ale kedy mz dokelu volno???

0705bubu

leluska

myslim ze podprda v poho este ma tlacia dreny a obvaz na tom stiahnuta som jak v creve ale sak zajtra odmotaju vytiahnu dreny a uz len podprda bude potom poslem lepsie foto ako v tych obvazoch co mam :-))a ja som nemala ziaden zaklad mozno aj preto ty ak mas nieco tak jasne ze celkovy vysledok vacsie :-)))

bimbi

Drndula
Stoji to okolo 150€, bez konzultacky, hned to urobi, len si konturkou urobis tvar, prip.ona, dohodnete farbu, povie, ze chces tienovanie, trva to cca hodku, predtym ti da elmu krem na znecitlivenie, priprav sa na bolest, nic prijemne, z oci obocka a pier je toto najbolestivejsie, ale da sa.. Kup si mast na herpesy a hned natriet, striedat s kalciovou mastou a najlepsie nasvecovat s bioptron lampou, skus si pozicat ak nemas, lebo reakcia na 3. den- herpes.. Tak drzim palce, aj ja sa chystam na obnovu, ma to vydrzat 3 roky ale ja po 2 uz chcem obnovit, uz to nie je na 100%

leluska69

bubu
a netlaci ta?a mas okruhle ci anatom?Normalne si ma zaskocila ci som si objednala spravne:D no som zvedava dufam ze mi ta Dckova co Dr. kazal nebude lietat:D

gabuliacik

Bimbi
Mne to vychadza o 2t,ze by som mala mat kontrolu,ale to nemozem,takze som si v hlave pocitala ci tam bude o 3t...

xantipa163

ivava
ja som bola cisto na vyberani preto, len so ich chcela len dat vybrat. Mala som implantaty 15 rokov, iba 150ml, tak som myslela, ze mi nebude vadit, ak budem bez nich. Bez dalsieho vkladania novych. Ale vadilo! :-) Tak mam teraz implantaty zas.
Za vybratie som platila 300 eur.

drndula

Bimbi,

A koľko to trvá a stoji?myslíš ze ma bude do mesiaca môcť zobrať?koľko ti to vydrží?má niekde aj svoje práce?by som jej ukázala ze aké chcem....treba predtým nejaku konzult.či v ten deň hneď ked pridem to aj spraví?