Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

bimbi

dakujem :-) je paradna, ako všetky VS podprsky.Ja si nikdy neviem vybrat a rozhodnut sa ktoru kupit.su draksie to je pravda, ale ta kvalita je uzastna:-) ja objednavam take iste cislo ako aj u nas kupujem a sedi dobre.Ale po opke kratko mi nedeleli, toto je moja 3 VS podprsky od opky a uz sedia super :-) Len objednaj , nevahaj! Ja idem teraz plavky objednat :-)

super diva

babulky poradte ?ako je to so solarkom chodíte niektorá do solarka aj po opke ?ja budem tahat 4 týžden ,ale bolo mi povedané že do pol roka sa neopalovat lebo jazvy možu mat sfarbenie ktoré už potom nevybledne,tak neviem teda čo s tým či prelepit ale nebude to potom ono....ktorá máte 515 anatom ja som mimoriadne spokojná ale brala by som aj 700 kludne aj zajtra:))

gabuliacik

Bimbi
Tak ja mam tie prska troska rozdielne,lave ktore mi aj viac dvihal je stale vyssie zospodu aj tvrdsie,aj jazva je stale tvrda,tak nerobim tragediu. Myslim,ze ked sa uvolni,budu viac v rovine. Ved posudte baby,poslala som fotky dnesne. Ci sa mam obavat

bimbi

Gabuliacik, ja budem mat bud. tyzden 2 mesiace od opky a pojdem az na dalsi, podla mna ked nemas problem, napr. ze ti padne jeden implos nizsie ako niektorym babam, co tu pisali, tak to nevadi.. Ak je problem, treba ist cim skor, lebo do 3 mesiacov po opke sa da vselico skorigovat a opravit.. Ale ked je vsetko ok a nie su komplikacie tak nevadi

gabuliacik

Bimbi
On a volno? Fuuu,to veru nema si myslim... To neva ked pojdem na kontrolu po 6t od vybratia stichov? Cize 8t od opky?