Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Bimbi,babymica,

Volala som s tou paňou ohľadom pier,dohodnuté sme na 9.5.tesiiim sa,potom dám vedieť a pošlem foto..- Bimbi,ha tí verím,ze Mam veriť pani oľge..dufam,vsetko dobre dopadne;))

BABYmica09

Wauka

Krasne prska mas uz teraz ;)

Gabuliacik

Wuaaaaa riadne bomby:D ale pekne prirodzene, ziadnu asymetriu nevidim

BABYmica09

Drndula

V tn fakt netusim ci tam robia perm make up.
Ked si to pojdes dat spravit do PD tak pofot pred a po, som zvedava, ked si najdem cas pojdem aj ja:)

BABYmica09

Wauka

Super prska mas uz teraz su pekne,

Gabuliacik

Riadne bomby :D ale pekne prirodzene, ziadnu asymetriu tam nevidim veru , mas podobne prsia sko lucy .

BABYmica09

Drndula

V tn fakt netusim ci tam robia perm make up.
Ked si to pojdes dat spravit do PD tak pofot pred a po, som zvedava, ked si najdem cas pojdem aj ja:)

bimbi

Rita
Ktore plavky si ides objednat? Len pre inspiraciu.. tam maju take kvantum a vsetku su krasne, neviem si vybrat :)

bimbi

Gina
Daj si do googlu penzion bella bb.. Je to hned pri Novamede, asi 3 min. pesi a mala som u nich aj odparkovane auto pocas tych 24h.
Gabuliacik
Tebe zdvihal obidve prska? Mne len lave, ale je pravda, ze bolo tvrdsie a az doteraz mam necitlivu bradavku, mne az teraz zacinaju maknut zospodu.. teraz som pozrela tvoje fotky, na fotke prave mas vyssie? Podla mne to este sadne, to nie je ten problem ako mala tusim nellyy, ze sa jej posunul implos nizsie, ja neviem, ked chces byt uplne kludna, tak cinkni dokimu al.sestricke, ci to staci o tie 3 tyz. Ale nezda sa mi to nic hrozne, mas ich krasne, velmi prirodzene, ako tvoje :)