Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

Babenky ahojte,

teraz som poslala zajacikovi foto, ako fakt som doteraz nemala cas. Neviem ci si pamatate... mam 255 ml mentor tak kuknite ked zajacik prida :-) Mne stacia sak tam pred tym nic nebolo :D

strangeemily

ahojte,tak uz som v galerke:)no musim vam napisat ze vas obdivujem vsetky mate krasne prska,som kukala z otvorenou pusou:)takto sa este viac na to tesim ako predtym,len dufam ze sa panovi doktorovi podari nieco napchat do mna:D ked tam nic nemam (ako ste mohli vidiet):)

0705bubu

baby

ahojte tak dneska som bola na drenoch, bolest ukrutna z laveho mi to vytrhaval az mi slzy tiekli. ale potom uz dobre. bolest ustupila. poslala som aj fotky uz odbalena som velmi spokojna aj mi vyrovnal asymetriu bradaviek. a na tych 410 myslim ze nie su obr k postave sak potom pozriete ked ich zajacik prida.som rada ze som isla do vacsich :-)))