Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

cicimici

ahoj,ja som presne tam kde si aj ty:)na zaciatku rozhodovania...ja sice tuzim po plastike hrozne dlho no az teraz si ich mozem dovolit:)co sa tyka toho tvojho partnera sme na tom rovnako aj moj mi tvrdi stale dokola to iste ze sa mu pacim taka aka som ale uz aj pochopil ze to pre mna dolezite asi bude ked stale nariekam:):)deticky este nemam ale urcite planujem no ale tiez asi ako ty,este par rockov si chcem pockat:)ale nemyslim si ze by to malo nejaky zly vplyv to by bezdetne kocky asi na opku nepustali:)a tie strie fiiha na to som ani nepomyslela:)ja to beriem tak ze sa na to hrozne tesim a ze mi to trocha zmeni zivot:)

gabuliacik

Baby,
dakujem za chvalu mojich prs,ja som spokojna. Doktorko je svetovy!!!
inak dnes som sa objednavala na kontrolu a vraj doktor uz nebude robit v Pk konz.a kontrolu,tak musim do BB.. Som bola veeelmi zaskocena...

rita149

santi

pekne su ,prirodzene. Mozše byt spokojna!
podprsku nosim aj ja stale na spanie a aj doma ked som :-) dobre mi je v nej!

cicimici

ahojte babule..tak som sa konecne zaregistitrovala chodim sem na tuto stranku pravidelne ale nikdy som sa nemohla k tomu odhodlat..tak isto ako sa nemozem odhodlat k operacii aj ked tak strasne tuzim po vacsich alebo teda aspon nejakych prskach..tak som sem prisla k vam nacerpat trochu odvahy..moja mamka je to zdravotna sestra a odhovara ma jak sa da..a ludia z mojho okolia to v podstate robia tiez..ale im sa povie ked bud prsia maju alebo sa im to zda ako vystrelok dnesnej doby..ja by som sa vsak urcite citila lepsie keby som ich mala..mam sice partnera uz skoro 7 rokov ktory stale tvrdi ze sa mu moje pacia ale viem a som si ista ze by hned bral vacsie..som viac menaj uz aj rozhodnuta ist do toho len mi stale vrta hlavou ci na to nedoplatim ked budem mat deti..ci sa mi potom neporobia strie a podobne..deticky zatial nechcem aspon dalsích 5 rokov ale aj tak..takze prosim napiste mi nieco pozitivne co ma posunie kusok vpred..rada by som preciala vsetko co ste tu poisali ale je toho spusta..dakujem za kazde mile a povzbudive slovo..

santi

rita149

ďakujem, som myslelela, že budú malé veď je to len 255 ml :-)no a stále som si pozerala tie tvoje ozaj ich máš krásne a v podprde ich máš super, no a som si vravela, že keď ty máš 300 tak zasa to taký rozdiel nie je tak reku to nebude zlé :-) a stačia... ešte týždeň s podprdou, je to katastrofa pod všetkým ju je vidieť stále nosím šatku dáku... no keď budem doma budem ju nosiť asi do konca života :D také zvláštne to je bez nej a vôbec si neviem predstaviť bez nej spať

rita149

skoro som sa zabudal pochvalit!

mihalnice spravnene na 1* :-) teda aspon zatial uvidim ako sa rano zobudim! mam 12-tky krasne su dlhe, tešííím :-)

rita149

bimbi

ja objednavam podprsku bud taku lososovu neonovu, alebo farba maldivy take trojuholniky a gatky farebne pasikave, Nič extra prečačkane :-) prsička krasne, možeš byt hrda na ne!

santi
krasne prska,ty si tiež prikladom ze aj malý implantat vie spravit super prska :-)