Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

santi

mne ich robili v Zlatych Moravciach.Ale robia ich určite v každom meste.Ty si odkiaľ? zatial sa mi to paci, uvidím či mi to hned nevypada :-) teraz si dam len trošku pudru,lesk na pery a som za 5 minut namalovana :-)

santi

rita149

ďakujem, kde si si dala robit mihalnice? aj ja nad tam rozmyslam, bo aj ked idem na dovolenku sa napr. nemalujem, tak by som si ich skusila dat bo ja mam take kratke dost tie svoje.

bimbi

Gabuliacik
Aj ja som bola 12.3. na kontrole v BB a z Ba.. A vtedy som doslova uprosila mladeho dokiho, aby ma objednal do Pk, moc nechcel uz vtedy..A medzitym kontroly v Pk zrusili, vraj tam miesto soboty boli aj v nedelu, aj do poobedia..tak mi p.doktor povedal, ze ma teda vezme ale niekedy v sobotu vecer, som ho ukecala ze mam tri deti..bla bla.. Tak som mala stastie..

cicimici

no ved toto ze to oblecenie a plavky vsetko lepsie vyzera ked ma do toho clovek co dat..no ani moj priatel by nechcel aby som mala nejake melony a to nechcem ani ja kedze som nizka a chudu asi by to vyzeralo ze prsia nosia mna nie ja prsia :D
jasneeee ja banovce poznam dokonca mam k nim velmi blizko bo som tam ako dieta vyrastala u babky..moja mamka z tadial pochadza a mam tam sesterky..jedena je dokonca ta co ma tie silikony..no ale ona si ich dala robit v holandsku..no ja neviem ku komu by som isla ja ale asi tak najskor v tom novamede v bb kedze od tial byvam 20minut..a nad akym tvarom ty rozmyslas?a do kolko to vide u toho cervena?este jedna otazka ze kde je ta galerka kde sa na to mozem pozriet aj ja?

cicimici

strangeemily

no zivot by namzmenili urcite ja nad tym rozmyslam v jednom kuse..normalne ze mi je do placu ked si dam dole podprsenku..este pushupka to ako tak spravi ale bez nej ach jaj..no sama sebe nepripadam pritazliva a to ani nehovorim o tom ako strasne by som si chcela obliect nejaku sexi nocnu kosielku no s tym co momentalne mam sa na take mozem pozerat len v casopisoch a vraviet si aj ja by som si taku kupila kebyze mam prsia..no priatel je "spokojny" ale mam sesternicu ktora ma silikony a ked pozerame jej fotky na fb tak z nevie spustit oci ani tak nie z nej ale z nich..a uz si ty teda zvazovala aj nejakeho konkretneho doktora alebo ako to ty mas?na nete sa toho moc nedozvies ozaj takto najlepsie z fora..z ktorej casti slovenska si?chces ist k niekomu v okoli alebo este nevies?ja mam o to vacsi problem ze zijem v uk..a tu by som si prska isto robit nedala..

strangeemily

cicimici

suhlasim s tebou aj mna to serka ze tam nic nemam a hlavne ma hneva to ked idem do obchodaku a paci sa mi nejaka vec ktora na figurine vyzera ovela lepsie ako na mne:(a tie podprdy ani nehovorim-ked clovek si ani poriadnu kupit nemoze:(moj partner netvrdi ze su silikony skarede ale zas nemozu byt nejake prehnane to sa mu nepaci:)
ja som z Banoviec-Trenciansky kraj,no ja som od zaciatku bola pre dok.Cervena a to som ani necitala o nom tolko ako sa o nom pise tu:)a asi u neho aj ostanem:)no ja to mam tiez zlozite lebo aj ja som v zahranici takze dufam ze mi aspon tento rok vyjde konzultacka ked sa dostavim na dovolenku domov a nebude mi vadit keby operacia bola na buduci rok tolko to uz vydrzim:)aj ked po pozreti par albumov v galerke by som sla na tu opku uz aj zajtra:)a ty mas uz nejaku predstavu kde by si sla a kedy?

cicimici

strangeemily

no zivot by namzmenili urcite ja nad tym rozmyslam v jednom kuse..normalne ze mi je do placu ked si dam dole podprsenku..este pushupka to ako tak spravi ale bez nej ach jaj..no sama sebe nepripadam pritazliva a to ani nehovorim o tom ako strasne by som si chcela obliect nejaku sexi nocnu kosielku no s tym co momentalne mam sa na take mozem pozerat len v casopisoch a vraviet si aj ja by som si taku kupila kebyze mam prsia..no priatel je "spokojny" ale mam sesternicu ktora ma silikony a ked pozerame jej fotky na fb tak z nevie spustit oci ani tak nie z nej ale z nich..a uz si ty teda zvazovala aj nejakeho konkretneho doktora alebo ako to ty mas?na nete sa toho moc nedozvies ozaj takto najlepsie z fora..z ktorej casti slovenska si?chces ist k niekomu v okoli alebo este nevies?ja mam o to vacsi problem ze zijem v uk..a tu by som si prska isto robit nedala..