Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

santi

ahoj,musim ti napisat ze mas krasne prsia ukazkove!:)a ako ti pise gossip_girl tak naozaj by som nepovedala ze si po opke:)
mozem sa ta opytat kolko merias?ja by som ani nepovedala ze mas len 255ml.,lebo ked kukam ine baby co maju aj 300 tak mi pridu rovnake:)no tak to ja budem mat tiez problem si vybrat ako gossip_girl:)

santi

gossip_girl

Ale čo som si všimla, moc sa tými foto tak riadiť nedá, no určite napovedia viac, ale ako som pozerala napr. skoro dve rovnaké baby a rovnaký imploš čo majú tak na kazdej vyzerajú úplne inak, záleží to aj od stavby tela preto určite treba dať na radu dokyho.

santi

gossip_girl

No veď aj ja sa hrbím :-) Hej pozerala som tvoje foto a jasné, že to zaváži určite by si ich mala o čosi väčšie veď máš lepší základ ako som mala ja. No ja som to nechala na doktora ešte ani deti nemám a možno po deťoch keď sa koža vyťahá vymením :-) ale ak nie budem spokojná veď nestojí to pár korún. No ja som mala pred opkou 81 a teraz mám ako to odpuchlo všetko 85 zostalo, ale asi som aj schudla :-) bo pod prsiami som mala 71 a teraz mám 69. No ešte moc nezmäkli tak po bokoch sú už mäkšie aj z hora, ale tak v strede a zo spodku mám tú kožu stále takú napätú keďže tam pred tým asi nič nebolo :D A ty už máš aj termín opky?

gossip_girl

santi,

no ja som asi podobny pripad, ze sa bojim keby boli vacsie tak aby som skor netrpela ako sa tesila a este viac sa nehrbila, lebo to robim aj teraz :D Ale zas ja uz na toto forum chodim velmi dlho aj ked tak casto neprispievam ale sledujem to tu a ked citam jak si baby davaju stale vacsie tak som uplne nerozhodna.

Aky mas teraz obvod a aky si mala pred? No ja mam trosku vacsie prsia ako ty teraz, ale neviem ci to tak zavazi..Skusim pohladat niekde tu tabulku mentorov aby som mala predstavu :)

fekynka

Ahojky Parinka
ja som bola na konzultačke u Juráška v Marci bola som veľmi spokojná.My sme sa dohodli na vysokom profile nakolko nemám žiaden dekolt(prsia mám veľmi nízko)100% naplnené,guľatý tvar 375ml a druhý prsník 400ml.Nakoľko som po 1 dieťati jeden prsník mám viditeľne večsi ako ten druhý.Ja som tiež malička a chudučká 168cm a 48kg ale chcem nech je to už vidieť ked idem podstúpiť tolko bolesti :-)Samozrejme,že nechcem mať prsia 4 povedal,že to budu take dobre 3.Tak som zvedavá čo mi ešťe povie Červen k nemu idem na konzultačku 15.6.2012.Potom sa rozhodnem ku ktorej strane sa prikloním.Termín opky u Juráška mám 16.7.2012.Ty si si už tiež dohodla termín?Odkial si ked sa smiem spytat.

0705bubu

ahojte koceny

moja dnesna noc bola konecne aj o spani, sice som sa v spanku trosku pozabudla a ze hups na bok ale za sekundu som bola spet na chrbte a oci na plafoone. prska sa mi pripomenuli hihi. inak bolesti ziadne, liham aj vstavam bez pomoci som 4 den po opke myslim ze tie dreny maju naozaj nieco do seba :-))) ale straasne svrbia svinuchy moje kraasne :-)))

santi

gossip_girl

Ja som ich sem dala kvôli tebe :-) hlavne, keďže sa nevieš rozhodnúť som na teba myslela len nebol čas... Fuuu s týmto ti neporadím, ja ani len netuším aký je v tom rozdiel len som niekde čítala, že sú trošku tvrdšie tie nagor, ale tabuľky a tak som neštudovala. Ja som sa rozhodla ozaj na rýchlo, dlho som o tom len hovorila nakoniec som sa objednala na konzultaciu a za mesiac si dohodla opku. Na toto fórum som sa dostala až týždeň pred opkou a potom som tak zneistela, keď všetky baby, že sa im máli. Ale nechala som to na doktora, ešte pred opkou mi vravel, že skúsi aj tie 295, ale že si myslí, že to bude neprirodzené a keď chcem prirodzenosť nech nevymýšlam, ale že to skúsi. A ja som rada, že nemám vačšie veď doteraz tam nebolo nič a mne osobne by vadilo keby sú vačšie to sa už poznám, ale tak každému sa páči niečo iné. Keď som bola po dvoch týždňoch na vybratie stehov, tak mi vraví, že nech sa nehrbím, ja že ale mňa to tak ťahá všetko :-) on, že a čo by som potom robila s tými vačšími :-)

gossip_girl

Santi

no konecnee :) Uz som sa bala ze nie si spokojna alebo co, lebo si tak dlho nepridavala fotky ani tu nebola. No mas ich naozaj prirodzene podla mna ani nikto nepovie ze mas, ale zaroven ich mas dokonale. Santi aj ja uvazujem o 250 SP ale nagor, tak si to neviem predstavit, lebo ty mas mentory. Prosim ta nevies kde by som mohla najst tabulku mentorov? nech si pozrem rozmery?

strangeemily

cicimici

ahoj,haha si ma pobavila presne aby prsia nenosili mna:):)
no tak vidis svet je malunky:)ale tak ty to mas dobre poznas niekoho kto silikony ma,ja nikoho nepoznam,tak sa mozes popytat.
takze tiez Cerven sak jasne ked to mas hne pod nosom,ja som chcela ist do Pezinka ale vcera tu napisala jedna kocka ze v Pezinku uz len operuje a konzultacky a kontroly su v BB tak uz asi aj tam pojdem,aj ked chcela by som co najblizsie ist lebo ta cesta ma odrádza:)
tvar?tak ja by som chcela gulate a asi stredny profil ale to uvidim co mi povie na to doktorko:)ja tam nemam absolutne nic takze neviem takto povedat,on mi musi pomoct:)
a cenovo fuuuha tak to ti tiez nepoviem lebo ak tu chodis a citas to tu tak cenovo je to furt ine:)to ti tiez doktor povie..
do galerky sa dostanes tak ze tam posles svoju fotku samozrejme bez hlavy na adresu galeria@zoznam.sk,napises tam svoj nick aky mas tu na fore a potom uz len pockas na mail kde budes mat vsetko vysvetlene:)

santi

rita149

Ja som z NR, no veď som to už pozerala cca okolo 50 € to stojí. Koľko ťa to vyšlo? Keby to vydrží aspoň tie 3 týždne bolo by super, bo mne sa tak ráno nechce malovať keď idem do práce :-) A keď vstanem nebudem ich mať pokrčené ? :-) Bo ja keď sa prehadzujem a ležím na boku potom mám aj tie svoje také :-)