gossip_girl
Ja som ich sem dala kvôli tebe :-) hlavne, keďže sa nevieš rozhodnúť som na teba myslela len nebol čas... Fuuu s týmto ti neporadím, ja ani len netuším aký je v tom rozdiel len som niekde čítala, že sú trošku tvrdšie tie nagor, ale tabuľky a tak som neštudovala. Ja som sa rozhodla ozaj na rýchlo, dlho som o tom len hovorila nakoniec som sa objednala na konzultaciu a za mesiac si dohodla opku. Na toto fórum som sa dostala až týždeň pred opkou a potom som tak zneistela, keď všetky baby, že sa im máli. Ale nechala som to na doktora, ešte pred opkou mi vravel, že skúsi aj tie 295, ale že si myslí, že to bude neprirodzené a keď chcem prirodzenosť nech nevymýšlam, ale že to skúsi. A ja som rada, že nemám vačšie veď doteraz tam nebolo nič a mne osobne by vadilo keby sú vačšie to sa už poznám, ale tak každému sa páči niečo iné. Keď som bola po dvoch týždňoch na vybratie stehov, tak mi vraví, že nech sa nehrbím, ja že ale mňa to tak ťahá všetko :-) on, že a čo by som potom robila s tými vačšími :-)