Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenpetra

Ahojte baby, takže konečne mám všetky predoperačné za sebou..už len odpočítavam a v pondelok idem na vec :)

santi

strangeemily

hej aj ja som pozerala po dlhšom čase ich majú baby krásne, no ja dúfam, že mi zmaknú bo v júny idem na dovolenku a bola by som nerada, keby pôsobili umelo.Bo doteraz stáli len jak vojaci v pozore :D

strangeemily

santi

no tak to urcite sak som kukala fotky a kazda jedna ake ich ma po opke a ked tam niektora dala fotky po roku tak som kukala ze ake krasne su:)

santi

strangeemily,

veď to, že na každej babe to ukáže inak a ja som po opke 7 týždeň a oni sú ešte neni usadené, ona sa ževraj ešte počas celého roka budú meniť, veď ja ich mám zo spodku stále strašne tvrdé

vikiviki

držím palce :-)

strangeemily

santi

no tak samozrejme ze ja netuzim aby som mala extrem na sebe:)ale ani nechcem male:)to si nemusim ist davat ziadne:)mne by sa pacili take aby mi sedeli k postave ja som teraz velmi drobna hore a boky mi pretrcaju tak keby sa to vyrovnalo by som bola rada:)
ale tvoje prska sa mi velmi pacia aj ked ja by som skor okruhle chcela,ale aj tak sa v tom dobre nevyznam lebo mne najprv tvoje prisli ze mas okruhle a potom citam ze anatomicke:)ja uz mam v tom "mišmaš":)

santi

strangeemily

No tak to som vyššia od teba :-) a ty si chudučká, tak na tebe by vyzerali určite aj menšie dobre, ale tak každému sa páči niečo iné, je veľa chudých báb čo som tu čítala a má dosť veľké implantáty, takže si myslím, že to záleží od teba či chceš aby to bolo prirodzené alebo si skôr preto aby si mala poriadne plný hrudník a potom aj od doktora, čo ti navrhne a koľko sa ti tam vobec zmestí.

strangeemily

santi

no ani mi nehovor mne to velmi vadi ze si nemozem na seba poriadne nic kupit lebo mam hrudnik ako 10rocne dieta:(
tak to si dost vysoka ja mam len 161 a vazim tak 47 kil..
ja som este nebola lebo pracujem v zahranici a dufam ze ked pridem na dovolenku na SK ze mi to tento rok vyjde:)

santi

strangeemily

ďakujem ti :-)) veď to, že na každej babe to ukáže asi inak... a v podprde sú dobré sa teším :-) dva mesiace dozadu som bola na svadbe a také nervy som mala žiadnu podprdu som nemohla nájsť do šiat, v ktorej by aspoň trošku bolo vidieť, že tam dačo mám... tak som ju mala prázdnu, no zohneš sa a tam nič :-(
Tak teraz sa teším. Ja meriam 173 cm a vážim teraz 52-53 ako kedy :-) A už si bola na konzultácii, že aké ti odporúča?