Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

santi,
hej mam uz termin opky na jun, aj ked ako Vas pocuvaj ze kolko sa to vsetko hoji a usadza tak si asi leto vobec neuzijem :(

To je ale zvlastne ze len 4 cm sa ti to zvacsilo. Mne hovorili zo siklienky ze dvakrat tak sa to zvacsi na obvode a to cislo co je pri projekcii sa ti zvacsi dopredu, ale som z toho debil.

Baby
co mate este mentor, neviete kde najdem tabulku velkosti pre anatomicke?

santi

rita149

No keby to vydržalo aspoň tie 3 týždne bolo by super :-) A ty si tiež z NR či zo ZM ? No jasné budem rada, ak nebudem robiť tak sa isto k Vám pridám :-)

0705bubu

vikiviki

drzi palceky. a s tou colou no ja som z nej vracala potom po narkoze ale mozno by som aj bez nej tazko povedat. aj piskoty nie su zle potom vecer hodit do ust :-)))

rita149

santi

mna stali 40€ a maju vydrzat tak 2-3 tyzdne potom dorabka.uvidim či vydrzia , lebo mi uz zopar vypadlo.Ale zatial to nie je vidno ze chybaju.Mam na ne taky kreben -kefku s tym si ich rano ocesem a su rovne :-). Z Mery NR sa chceme stretnut ked si z Nr mozes sa pridat ak budes moct niekedy :-)

vikiviki

tak akurat mi volala sestricka z CHirmedu, ze ci to plati???? ze ci!!! mam si doniest len ustnu vodu a nieco so zapinanim vpredu. Je este nieco co mi bude treba baby??