Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

mahulienka dakujem, ja som s nimi spokojna, ale vzdy som chcela velke :)
na opke som bola 5. novembra a mam 400vky, gulate, vysoky profil, ES..., vsetko mas v popise pod fotkami :)
teraz chcem ist aspon 600-650ky, neurcili sme nic zavazne, lebo musim rok cakat, ale viem ze dam co najviac :)

blondgirl007

ahojte baby, ako sa tu mavate? stale vas chodim tisko citat, ale za tych par mesiacov sa tu riadne zmenilo osadenstvo :)
ja som maximalne spokojna s mojimi prskami, praca doktora cervena naozaj hovori sama za seba, a kedze s jedlom rastie chut, tak som ho navstivila aj teraz v marci na konzultacii, kde sme sa spolocne dohodli na vacsej velkosti, nakolko mne sa pacia velke prska :)
a vobec mi nebude vadit, ze tie prska budu nosit mna :P tieto su dokonale, krasne, uzasne :) ale chcem jednoducho vacsie a na prvy krat sa to nedalo...uz teraz sa mi vsak malokto pozera do oci :D

ale kedze som neni tak dlho od prvej opky, tak musim rok cakat a uz mam aj termin operacie, na ktoru sa velmi tesim :)
dohodli sme aj korekciu nosteka, takze to budem mat dva v jednom, ked uz do toho idem :)
vobec sa nebojim a uplne doverujem celemu timu doktora cervena!!!
isla by som uz aj zajtra, ale bohuzial, chce to cas, takze ci chcem - ci nie, musim cakat! :(

ja sa uz naplno solarkujem, jazvicky su este vidno ale vobec mi to neprekaza, kazdym dnom ich vidno menej a menej!

pozeram novonahodene fotecky...
baby mate ich vsetky super, krasne, velkosti super akurat k postavickam :)

tie co ste kratko po opke, prajem vam rychle hojenie a super vysledok, hlavne aby ste boli vsetky spokojne!
a cakatelky - vam prajem nech vam cas ubieha co najrychlejsie a nech mate opku za sebou, lebo to stoji za to! :)

vikiviki

vdaka babenky za podporu, colu som si kupila, uvidim ci mi ju bude treba... a ozaj neviete ako je to v Chirmede s drenamy?? davaju??

mahulienka

Zajacik to boli tie starsie kde som fotila ten problem na lavom prsku, teraz som poslala 3 pred zrkadlom ako sa to opravilo.