Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

Baby ktore ste uz dlhsi cas po opke chcem sa vas nieco spytat:)..Mozem sa v lete uz opalovat hore bez ?? Nemusim si prelepovat jazvy alebo nanasat nane krem ?V juni bude 9 mesiacov od opky...

0705bubu

bimbi

no ja automat nemam tak ja vydrziiim asi dlhsie :-) dnes som 7 dni od opky a mam sa celkom fajn sem tam kriize citim ale mastia ma voltarenom tak sa to da vydrzat :-))prsicka su napnute a tie pasky polepene ma svrbia joj za tyzden idem na stehy dovtedy musiim vydrzat kym to odrapnuuu a bude to uz hadam paradicka. Presne do 1.6 mi vychadza nosit pooperacnu tak MDD uz si dam normal prsienku tesiim tesiim :-))Krasny slnecny piatocek bambuleee

vikiviki

Bimbi
dakujeeem

inak to boola noc baby, necitim si chrbat, a prska mi ide odrapit.keby nebolo manzela tak sa nezdvihnem :))) uf este ze je domaaa

bimbi

Bubu
Ja som soferovala na 10.den ale s automatom, dalo sa v pohode len pri otacani auta ked vela tocis volantom na mieste som ich citila, ale dalo sa, niektore baby isli uz aj potyzdni, to ty musis citit, ci si uz trufas, skus najprv uplne kratku trasu a uvidis ci uz mozes..
Vikiviki
Aj ja ti gratulujem, vitaj medzi nami!
Babymica
Mas moj obdiv, ze uz po 3.tyzdnoch si zacala s cvicenim :) si ina frajerka!