Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

ahojte baby chvilku som vas nesledovala a uz tu mame zase nove prsatice.Ja uz si ani neuvedomujem ze uz je to vyse 6 tyzdnov po a neviem ani ze ich mam.Niektori si to hned vsimli niektori vobec teda aspon sa nepytali zatial ale pohlady su ale zatial som sa stretla len s pozitivnymi reakciami.Uz cvicim od 3 tyzdna a vsetko je ok o prsiach ani neviem ze tam su zato asi vdacim doktorkovi aj jazvy sa krasne hoja a prska pomaly sadaju.

rita149

co ako mihalnicky spokojna?ja idem pondelok na dorabku uz sa moc tesim vtedy su famozne vzdy..:-)

strangeemily

leluska69

tak teraz si ma nepotesila:(ja som v zahranici a pridem na slovensko asi tak v septembri a to este neviem presne:(ja som si myslela ze na konzultaciu ta objednaju hoc kedy.

leluska69

strangeemily
ohladne konzultacie som volala myslim september minuly rok a termin mi dali na marec ale posunula sa mi na februar a prvy termin na opku som mala november ale dobra dusa z fora:D(pozdravujem)mi dohodila termin na maj komplikovane ale sak chapes pokial planujes nevahaj a volaj teraz sa davaju terminy konzultacie myslim jun, jul a opka tak fuu jar buduci rok.

strangeemily

leluska69

a kolko si cakala na opku,a konzultacia ti vysla hned ci si tiez dlhsie cakala?lebo ja sa tam chystam tiez:)