fekynka,
urcite posli fotky do galerky,mne to dost pomohlo si pozriet ake maju baby prska po opke a hlavne si realne predstavit tie velkosti .ja som si dala 375 okruhle a k postave su akurat,hoci mohli byt trosku vacsie:)ale super aj tak.ved kebyze si teraz dam nejaku tu double gel podprdu tak mam dost velke koziska.ale ja som zasa nechcela nikomu buchnut do oci s kozami:D
operovali ma rano a ostala som do dalsieho rana,kedy mi aj vyberal dreny.bolest je to velmi neprijemna,ale je to super vec,ziadne modriny ani podliatiny,takze to stoji za to.a clovek si ani dovtedy neuvedomuje,ako velmi pouziva prsne svaly.myslis si,ze si sadnes aj bez pomoci ruk,ale neni sanca:D a myslela som si,ze prespim cely den po narkoze,ale nespala som vobec,az na dalsi den doma vecer.nechapem preco.myslela som,ze tu bolest prespim:) ale mala som tam sestricku na noc,bola k dispozicii kedykolvek,taka starsia pani,ale velmi zlata.aj doktor taky srandista,ze?
ak by som mala ist este raz,tak ucrite k nemu a aj cenu ma bezkonkurecnu si myslim.a ty kedy ides? a ake si chces dat?hod foto