Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

rita149, blondgirl007
oki baby, môžme stretko preložiť na budúci týždeň. okrem pondelka a utorka ja môžem hoci kedy, ale max do tej 17stej.

0705bubu

ahojte babeny
viem ze sa tu uz pisalo ale chcem sa spytat ako dlho je nafuknute brucho po opke?? sak som jak v piatom mesiaci hihi bruchata a kozataaa :-))dakujeem

rita149

blondgirl007, Mery NR

aj mne do toho neco prislo tak nemozem zajtra , mozme to presunut na buduci tyzden niekedy. Co vy na to?

blondgirl007

mahulienka dakujem, ano rozhodla a uz sa neviem dockat :D:D

Mery NR ja by som sa k vasmu rande aj pridala, tiez som z NR, ale zajtra mi to nevyjde...neskoro som si vas tu precitala :(( to budete mat super zraz:P

zajacik_006 tiez chvalim postavicku :))) a prska ani nemusim hovorit :)

zajacik_006

bimbi
ďakujem aj tebe za pochvalu. Čo sa týka mojej postavy,tak za to vďačím svojej práci. A aj tak ja som už po poslednom pôrode 15rokov.

petra 001

fekynka,
urcite posli fotky do galerky,mne to dost pomohlo si pozriet ake maju baby prska po opke a hlavne si realne predstavit tie velkosti .ja som si dala 375 okruhle a k postave su akurat,hoci mohli byt trosku vacsie:)ale super aj tak.ved kebyze si teraz dam nejaku tu double gel podprdu tak mam dost velke koziska.ale ja som zasa nechcela nikomu buchnut do oci s kozami:D
operovali ma rano a ostala som do dalsieho rana,kedy mi aj vyberal dreny.bolest je to velmi neprijemna,ale je to super vec,ziadne modriny ani podliatiny,takze to stoji za to.a clovek si ani dovtedy neuvedomuje,ako velmi pouziva prsne svaly.myslis si,ze si sadnes aj bez pomoci ruk,ale neni sanca:D a myslela som si,ze prespim cely den po narkoze,ale nespala som vobec,az na dalsi den doma vecer.nechapem preco.myslela som,ze tu bolest prespim:) ale mala som tam sestricku na noc,bola k dispozicii kedykolvek,taka starsia pani,ale velmi zlata.aj doktor taky srandista,ze?
ak by som mala ist este raz,tak ucrite k nemu a aj cenu ma bezkonkurecnu si myslim.a ty kedy ides? a ake si chces dat?hod foto

bimbi

Zajacik
Nadherne prska! To sa mi teda nechce verit, ze mas len 330ml, vyzeraju na tebe fakt obrovske, to bude tym, ze mas taku nenormalnu postavu, uzasny pas.. Ako to robis? Zda sa mi ze sme takmer jeden rocnik.. A ja sa neviem po tom poslednom porode dostat do formy :(

fekynka

Ahojky Petra 001,
musim hodiť svoje zatial hrozne prsia po 3 ročnom kojení aby som si pozrela tie vaše.Aku si si dala velkosť?A ako dlho si bola po opke u Juráška.Ráno ťa operovali a na druhý den si šla domov?
Ako si sa cítila po opke?Prepáč ale som zvedavá. :-)

mahulienka

Barborka, Merry NR dakujem. Merry ano ja tiez ked napnem prsny sval tak to trocha vidno, ale je to ovela lepsie ako to bolo. Som rada, ze sa to nezhorsilo a uz som s nimi spokojna:)). Zajacik dnes som pozrela foto v pocitaci tak tam mi tie fotky ukazuje a ano mala si pravdu, ze sa vymazali 3 stare. Ja som doteraz pozerala galeriu cez telefon a tam mi to robilo sarapatu.