Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

babyyyyyyy
akurat mi volali z BB ze ci nemozem ist v sobotu na operaciu, chapete??
len skusam vybavit este volno v praci tak neviem ci sa mi podari :(

lilabmw

Zuleko

fuha a to mam behat hore bez s paskou pod to kazdeho akurat na to upozornim.No ale asi budem musiet taky tenky pasik si dam dat snad to az tak vidiet nebude.Ja sa skusim Dr.nato opytat ci staci vysokym faktorom buduci tyzden by som mala ist na fotenie.

leluska69

babyyyy
pocitam dni-hodiny vo stvrtok idem na tooooo a zatial ziadny stres co sa deje? :D mam len zmiesane pocity ale to je asi normalne...

Zuleko

lilabmw
ja som ti vtedy odpísala ohľadom tých jaziev..v žiadnom prípade si ešte jazvy neopaľuj bez prelepovania,si ešte strašne krátko po operácii,aby si jazvy vystavovala slnku.Jazva sa vyvíja do roka,takže určite si ešte prelepuj na priamom slnku,známa bola bol roka po OP opaľovala sa bez prelepenia a nepekne sa jej tie jazvy sfarbili...ja som už viac ako rok po Op a až teraz si trúfnem len vysokým faktorok natrieť.

lilabmw

Baby uz asi pred tyzdnom ani nie som sa pytala nato ako dlho na slnku treba prelepovat alebo staci vysoky faktor?Zachvilku by som sa chcela uz hore bez opalovat ale neviem ci mi staci len natriet vysokym faktorom som skoro 2 mesiace po.

lilabmw

vikiviki

ja som nohy zacala po 2 tyzdnoch a po 3 tyzdnoch uz aj ramnena lahko biceps a triceps tyzden nato som uz aj brucho lahko cvicila som zistila ako ma to netaha.A prsia vynecham este asi vyse mesiaca o tyzden to bude 2 mesiace co som po.A chrbat som tiez zacala az po mesiaci nechcela som to provokovat.Ja myslim ze som tym nic nepokazila ze som zacala skor cvicit Dr.tvrdil 2 mesiace necvicit ale to by som ja proste nevydrzala ked citim ze mozem.Takze ak sa citis dobre nemas ziadne komplikacie extremne opuchy podliatiny alebo nieco podobne po 2 tyzdnoch by si teoretisch mohla zacat nohy ale len tak zlahka kedze je tvoje telo naucene na prav.trening rychlo si zase zvykne.Ale vsetko sasmozrejme opatrne.