Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vikiviki

caute baby, som styri dni po OP, citim sa skvele, neberiem uz ani tbl od bolesti. Len asi zacnem nejake na nervy :))) je mi strasne dlhooo, nudim sa, ja som bola predtym zvyknuta chodit tak 5x tyzdenne cvicit plus bike, ja trpiiim :))) kedy ste zacali cvicit , aspon nohy ??

gabuliacik

Wauka,
Este je skoro,aby ti podprska dobre sadla. Prska musia povolit. Ja som 5t po opke a mam len 1podprsku a inak som furt v pooperacnej. Nejak si este neviem nic v com sa dobre citim kupit.

wauka

ahojte baby

cez vikend som konecne poskusala podprsenky v nakupnych strediskach neviem preco ale som si zatial nic nekupila vobec mi nesedeli uplne,,,,nektore Dcka mi sedeli citila som sa pohodlne,,,nektore Cka zas male,,,potrebujem nieco medzi C a D alebo poskusat viacere druhy podprseniek ,)

parinka1

tak sa hlasim aj ja s novym prskami...operacia prebehla v stredu rano celkom fajn zobudila som sa s velkou triaskou ktora sa potom zmenila na uuuzasnu bolest.dnes som bola prvykrat v sprche cela a videla ich noo..je to zaujmavy pocit mat zrazu prsia ale jedno mam nizie ako druhe...neviem je to opuchom???mam pocit ze aj lave prso mam uplne ine baby mali ste aj vy to takto,,,???????

BABYmica09

Blondgirl007

Ja si ani nepamatam co mi hovoril rano po opke taka som bola v soku ze co mi to narastlo na hrudi :)
Tie saty som kupila v H&M v taliansku. Tam maju vacsi vyber urcite tu na SK nie je nic moc co sa oblecenia tyka

blondgirl007

BABYmica09 prave preto sa pytam, lebo vidim prelepene paze, tak som si aj myslela, ze mas implantaty vkladane odtial, ale nevedela som, preco mas prelepene aj bradavky :)) takze ani ty presne nevies chi chi:) to je dobre :D
a tak snad doktorko vedel preco to robil :)
a podobne saticky sa snazim zohnat, ale nic..:(

BABYmica09

blondgirl007

ahoj, dakujem, tie saty mam aj zelene presne take iste :)
vies co s bradavkami mi nic nerobil, len mi ich prelepil no vlastne ani neviem na co... a implose mi vkladal cez pazuchu.

petra 001

ahojte baby,
dnes v noci som sa zobudila na to,ze ma boli prsia.som ich mala taka napate a boleli,ako pi opke.viem,ze som len 3 tyzdne po,ale aj tak...
a bola som vcera v h&m a tie plavky co maju....juuuuj nadhera.neviem,ci su vo vsetkym h&m rovnake,ale nevedela som sa vynadivat.ale mala som smolu,lebo som bola s malym,tak ten by asi neprezil to moje skusanie:)) tak sa musim vybrat sama.ale poskulujem aj po VS.len na mbe este vsetky podprdy tak blbo sedia,lebo prska su este stale tvrde:(

super diva,babymica
krasne prska:)
a baby,postavicky mate ako lusk,vsetky:)