Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

strangeemily
konecne po dlllhom case :D Novamed BB juj sa tesim ani neviem od radosti co skor aby doma bola vsetko pripravene na fungovanie bezomna:D...

vikiviki

Babenky bola som v Ke v Chirmede, dr.Magdo. Som z Ružomberka. A vsetkym dakujem za gratulacie. Moc sa tesim, ze to uz mam za sebou.

leluska
drzim palce

leus
a ty si odkial, ak mozes? :)

leluska69

vikiviki
super gratulacie u kaho si bola?Mna to caka presne buduci tyzden a tiez taka cesta tak som zvedava ci napisem ze cesta Ok :D tak si to uz mozes uzivat...

0705bubu

bimbi

noo tehulky sme haha tak kym pojdem do prace tak hadam to splasne sak ani rifle nezapneem :-)) alebo vytlacim a prsia potom vyskocia az do nosnych dierok ked brucho bude vyssie haha a so soferovanim je to ako??

bimbi

Baby
Zlataaa poperacna podprda, ako mi liezla na nervy a teraz ju milujem!!! Chcela som dnes spat bez nej, ale po 20 min.som sa pekne postavila a sup na seba, normalne ma zacalo boliet lave prso a ako som si ju dala, tak v pohode.. nechapem a to mam zajtra 8 tyzdnov po opke..takze baby co ste tesne po a uz by ste sa jej najradsej zbavili, este si na moje slova spomeniete :)))

bimbi

Bubu
Ja som to mala asi 2 tyzdne, ale nielen brucho ale aj v pase, brucho z narkozy a v pase akoby opuch, aj rebra.. Tiez som vyzerala ako tehotna:)