Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

petra 001

suhlasim z tebou, plavky v Hm paradne, ja som bola v Ba Aupark , to sa nedalo vybrat tolko druhou este asi ani nemali
ja som kupila tiez :-) to sa nedalo nekupit :-)

petra 001

ahojte baby,
dnes v noci som sa zobudila na to,ze ma boli prsia.som ich mala taka napate a boleli,ako pi opke.viem,ze som len 3 tyzdne po,ale aj tak...
a bola som vcera v h&m a tie plavky co maju....juuuuj nadhera.neviem,ci su vo vsetkym h&m rovnake,ale nevedela som sa vynadivat.ale mala som smolu,lebo som bola s malym,tak ten by asi neprezil to moje skusanie:)) tak sa musim vybrat sama.ale poskulujem aj po VS.len na mbe este vsetky podprdy tak blbo sedia,lebo prska su este stale tvrde:(

super diva,babymica
krasne prska:)
a baby,postavicky mate ako lusk,vsetky:)

bianca003

Ahojte baby .... :-) zdravím Vás všetky cickane aj čakatelky ...som tu dávnejšie nebola a nestíham sa čudovať kolko nás je už v galerke už to ani nestíham sledovať ..
Ja som 10 mesiacov po ... som spokojná ale jeden prsník mám tak menej citlivý ..neviem ked si prejdem po nom jemne rukou tak je to taký zvláštny pocit možno sa to ešte spravý ...

Barborka 10
ty sem chodíš ešte ??? čoskoro ak si dobre pamatám budeš dvoj-násobná mamička :-)) držím palčeky nech ti všetko dobre dopadne
A samozrejme pozdravujem všetky baby čo sem semtam zavítajú z našej starej partie :-), novým gratulujem a čakatelkám nech to majú čím skôr ..

blondgirl007

BABYmica09 aj ja chvalim saticky, su super a krasne zvyraznuju prsicka :)
pozerala som si aj ostatne tvoje fotky, vsimam ze ti doktorko prelepil bradavky, ale vidim aj prelepene paze...daval ti pazuchou? alebo cez dvorce???? nesledujem to tu uz tak pravidelne ako kedysi, tak nemam prehlad..upravoval ti aj bradavky??
dakujem :))

lilabmw

Baby ako dlho musim prelepovat na slnku?Koncom jula idem na dovcu staci ked budem len natierat vysokym faktorom jazvicky?V juli to uz bude skoro 5 mesiacov po..a celkovo do solarka napr ako dlho mam prelepovat jazvy?

mahulienka

No samozrejme ze som mu s tym nepilila usi v kuse, boli obdobia ked som sa s tym zmierila ze nebudu. Medzi tym prisli deti a teraz po dlhom prehovarani som si ich dala spravit. No spokojny je, len skoda ze to nebolo skor;))