Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kitty1

Ahojte kocky

Pdte sa pozriet na nove pekne forum o plastickej chirurgii

www. plasticka-chirurgia.eu

Mame super fotogalerku, este sa to tam len rozbieha ale uz je toho celkom dost. Podte poradit ostatnym a podelit sa o svoje skusenosti.

Dakujeme

drndula

Baby,odporúčam kúpiť novú Emmu,je tam nás doky..cerven...aký mladík Je na tej fotke;))) fešák..jasné,ze Je simply the best,patrí mu tá A4..

Zuleko

lilabmw
tak to hej to je hlúpe behať s páskami na jazvách,ale neviem ja som veľmi opatrný typ človeka,takže ja určite neriskujem a dodržiavam všetko ako mám,a to že si začala cvičiť 2 tt po operácii to si zabila úplne,mne doktor vravel že v žiadnom prípade skôr ako 3 mesiace necvičiť aj keby neviem ako dobre som sa cítila:-)

Zuleko

Leus
to je zvláštne ja už opalujem normálne na holo prsia aj jazvy(som viac ako rok po op)ale nič sa mi neurobilo na tele,ani jazvy neščervenali.nerozumie,neskúšala si sa pýtať doktora?

leus

Dnes som sa opalovala na slnku mala som bavlnenu podprdu a odspodu na prsiach sa mi spravili velke cervene flaky, po hodke to normalne vyzeralo ako bordove podliatiny, za pol dna to zmizlo, to co mohlo byt?Zeby ten implos reagoval takto na slnko?

Majka1910

rita149
jasneee je super, uz sa neviem dockat co mi vycaruje. No bohuzial nemozem ist v sobotu, nedalo sa mi to v praci takto narychlo povymienat. takze musim dalej len cakat..

rita149

Majka1910

Mudr.Červeň je najlepši na Slovensku!To vieme :-) Musim kupit Emmu a prečitam :-)

Držim ti palce z prsičkami :-)