Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

lucy1990 a jazz
paradne mate prska. :-)
Lucy sa tesis co? Mozes uz teraz hviezdit s tou Cervenovou pracickou na plaza na Sardinii...inak by si cakala az do septembra. :-)
Ja si max. uzivam nosenie tielok bez podprsky....to je super lahky pocit, nic netaha, ziadna blba podprda a prska trcia pekne dopredu. :-)

fekynka

Petra 001
Ahojky takže super už máš potom tak ti závidím aj ja chcééém.Ja mám termín operácie u Juráška 16.7.2012 ak sa nerozhodnem po konzultačke u Červena,že predsa len pôjdem k nemu :-) Uvidíme aký na mňa spraví dojem, Jurášek spravil dobrý.S Juráškom sme sa dohodli na veľkosti 375/400 ml jeden musíme dať večši druhý menši.Guľaté,100% naplnené.Inak ozaj spomínala si že ťa začali bolieť prska ako prešlo ti to?

0705bubu

ahojte bambule som 12 den po opke zajtra konecne stehy a tie naplaste dole hihi teda co z nich este ostalo skriabem to a zmolkuje sa mi to ale drziiii. dnes som prvykrat soferovala super dalo sa. bolesti ziadne len to spanie na chrbte ma ubiija uz by som taak na boku chcela. vydrzim vydrzim :-)) ahojtee

lenpetra

vitaj prsanaa a drz sa :-)))

drndula

Minie,

Ja som sa sprchovala ba piaty deň po op,samozrejme ze od pol pása dolu,rez mam tiez pod pazuchou,až di vybratia stehov čo Je cca na 10ry deň,ak si červenoce dievča,alr podľa miesta rezu,asi hej.. sa neodporúča kúpať,utri jemne pod pazuchami vlhcenym obruskom.

minie88

Ahojte, neviete mi poradiť kedy sa budem môcť osprchovať tak že si dám dole pooperačné prádlo? Resp. kedy si ho môžem dať dole aspoň na chvíľu? Som týždeň po op a mám rez pod pazuchou. Ďakujeem