Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

Ahojte,prosim vas na ktore cislo mam volat do Novamedu?lebo som si dala ich stranku ale vela cisiel tam maju a chcem sa objedenat na konzultacku k dok.Cervenovi,dakujem:)

petra 001

fekynka
uz to preslo chvalabohu,uz ich pomali zacinam brat ako svoje:)
super ze si davas 400, ja som mohla kludne dat aj 450 alebo viac,ale spoko.ja by som brala termin u Juraseka,ja by som necakala tak dlho a je to profesional,hoci nema take meno ako Cerven ale prsicka robi krasne:)
ja som si vcera skusala svoje letne veci a aka som bola natesena,ze mi vsetko super sedi aj bez podprdy,aj tricka co som radsej nenosila,lebo to vyzeralo blbo bez prs tak teraz super.konecne aj vystrih mozem:))

lenpetra,
tak si uzivaj svoju novu radost na hrudi:) cez leto budeme uz vsetky kocky:)

lenpetra

hojte dievčence..

Ďakujem pekne za podporu

Takže, prišla som na kliniku o 7:00. Prišiel doktor, celú ma znova pomeral, pokreslil a aj napriek tomu, že som chcela väčšie, sme sa nakoniec dohodli na tých 320. Opka začala o 8:00, všetko prebehlo dobre. Starostlivá sestrička ma obskakovala ako princeznú, doslova mi čítala myšlienky. Aj som jedla, šla na wécko, infúzky od bolesti pomáhali. V noci som spala celkom fajn. Prvý deň doma som sa cítila ako kripel, aj keď som sa cítila lepšie, tak vstávanie z postele bolo príšerne bolestivé. Tak som radšej polo-sedela, lebo už ma zadok bolel
Dnešok úplne super, jasné, že ranné vstávanie nič moc, ale celý deň som si už nedala nič na bolesť, konečne som sa odmotala z obväzov, tak môžem aj dýchať. Už sa pomaly presúšam po byte a aj základné veci som zvládla aj sama. Prsíčka sú v poriadku, aj keď by som fakt brala tie väčšie, ale nevadí. Budú krásne V pondelok idem na kontrolu, tak už nebudem taká polepená a pridám aj foto do galérky.