Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

babenkyy

ahojte tak dneska 13 den po opke isli von stehy a konecne tie pasky lepkave dole. Jazvy ze mam krasne nemam si na ne nic davat nech zbytocne nieco nepokazim. este dva dni mam vydrzat a potom uz huraa cela do sprsky:-))posielam aj nove foto tak pokukajte ja som nesmierne spokojna a pre mna su dokonaleee a na ten objem myslim ze paraada :-))

Lalian

Jerseygirl

Ahoj, stretli sme sa na konzultacii u Dr. Ocenasa, spomínaš si?
Tak ste sa dohodli, no to sa teším s tebou. Mne dal termín na 9.5. Čiže o týždeň , pretože sa mu uvolnil termín ... Takze som s tým ani tak skoro neratala... Nuž a neviem či sa mám tešiť alebo bat...;))

jerseygirl

a dohodli sme sa na 330 ml anatomicke mentor, hoci rada by som isla aj na 375ml na povedal,ze uvidime pri operacii ci by to tam voslo, ze ich objedna tiez...ale ze zas nechceme riskovat popraskanu pokozku...

jerseygirl

babenky, tak rozhodnute, idem ku mudr.Ocenasovi,uz mam dohodnuty termi opky v druhej polovici juna.... uz sa neviem dockat, hrozne sa tesiiiiim ale aj bojiiiim aby vsetko dopadlo ok.

lenpetra

jeeej parada,uz to mas za sebou :-D, prajem rychlu rekonvaleseciu

Barbarella

strangeemily

len tam zavoláš a povieš, že sa chceš objednať na konzultáciu...mne, ked som volala v marci, dali konzultačku na jún...
takže časovo aj na konzultačku je to náročnejšie...
a niekto tu spomínal, že v PK sa už nedá, tak neviem...ja som tiež cestovala na konzultačku z BA do BB...

strangeemily

dievcata tam len zavolam a poviem ze sa chcem objednat na konzultacku a sestricka mi povie datum alebo ako?ze ci si mam ja vybrat datum?ja viem teraz to vypada divne ale som nervozna z toho normalne a este neznasam vybavovacky cez telefon:)

Lucy1990

Ahojte, dakujem za pochvaly :-)

xantipa163

To vies, ze si ich uzivam :-) strasne som spokojna s nimi.

Vsetkym novym prsatym prajem rychlu rekonvalescensiu a bezproblemove hojenie :-)