Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

Caute baby...

Chcela som sa spytat co je podla vas lepsie rez pod pazuchou alebo pod prsiami??? Alebo to urci len doktor?? A ked je rez pod pazuchou ako je to s chlpkami...jasne ze sa oholia ale ked rastu neni to problem???Lebo ja ich mam pod pazuchou dost :) Dik za odpovede...

strangeemily

takze konecne mam datum konzultacieeee!!!huraa a ako dobre ze som tam volala lebo teraz objednavaju uz na oktober,tak som bola rada lebo inac mi to ani nepasuje:)

Barbarella
ahoj,ty sa tiez chystas na opku ci si po uz?lebo som kukala v galerke a som videla ze tam mas este fotky pred...

lilabmw

wauka
ja som na tom podobne tiez potrebujem nieco medzi C a D ale v Dcku sa citim lepsie.Cčka su mi väcsinou tak ze mi skoro trčia bradavky :-) ale ešte ked sa uplne usadia budu aj podprdy este lepsie sediet tak musime si počkat :-)a čo inak ako sa ti dari?Kolko si teraz po?

lilabmw

ahojte

takze 15.05 idem na fotenie tak som zvedava co povie doki ked ich uvidi a samozrejme dufam ze povie ze je vsetko v o.k.

Musim pridat uz aj nove foto ako sa tie moje cecule zmenili za tie dva dalsie 2 tyzdne :-)

vikiviki

baby ma porazi, 25teho som bola na OP a na stehy idem az 18stehol !!!!!! ma porazii, ved tie pasky mam uz ako franforce, svrbiii ma vsetko, chcem sa umyt riadneeee