Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jerseygirl

Lalian

jeeej ahooooj, no jasne ze pamatam :-D, som rada,ze si nasla tuto stranku...drzim palce, mas to uz len za par, super ze sa mu uvolnil termin.. urcite to dobre dopadne, daj potom o sebe vediet ze ako to dopadlo, budem na teba mysliet a drzat palce :-D

jerseygirl

Lalian

jeeej ahooooj, no jasne ze pamatam :-D, som rada,ze si nasla tuto stranku...drzim palce, mas to uz len za par, super ze sa mu uvolnil termin.. urcite to dobre dopadne, daj potom o sebe vediet ze ako to dopadlo, budem na teba mysliet a drzat palce :-D

Barbarella

strangeemily

tiež čakám na Novamed...konzultačku som už mala, ale ešte chcem ísť na jednu, nie som pevne rozhodnutá pre veľkosť implošov...a možno mi ešte povie niečo viac k nosu, ja chcem ísť totiž naraz prsia + nos :-)

lenpetra

ivava

ahoj, väčšinou to určí doktor, ale ak budeš mať na výber a budeš chcieť ísť pazuchou, stačí ísť pred opkou na depiláciu, vďaka nej Ti vydrží podpazušie dosť dlho hladké :)

strangeemily

Barbarella

ano dnes som volala a sestricka mi dala na oktober co som velmi chcela:)
a ty ides tiez do Novamedu?a konzultaciu si uz mala?