Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

vladka

inak to je sila,ze co si dovolili.ze jeden pod sval a druhy nie.a to ty si este o tom ani nevedela,lebo ta drzali v tom ze ich mas pod svalom...

Mery NR

vladka19
pokladík drž sa! obdivujem ťa, za to ako to všetko zvládaš, si silná úžasná žena!! som rada, že si to sem dala. nech sa všetci dozvedia o tom akí "suproví" doktori sa nachádzajú v Chirmede o ich "ochote pomôcť" ani nehovoriac. držím ti veľmi palce aby sa ti túto nočnú moru podarilo čo najrýchlejšie prekonať! cmuk

barbora10

vladka

na to sa neda ani nic povedat:(((to je ako zly sen a len sa rychlo zobudit.musis byt velmi silny clovek,ked to aj napriek vsetkemu takto znasas.

monny3

vladka19
jeden znamy ma dceru, ktora tiez podstupila operaciu prs a tiez jej to nespravili dobre a vyhovarali sa, ze ma slabe svalstvo,teraz je po tretej opke myslim ,ze bola u Cervena a ten sa vyjadril,ze nebol slaby sval,ale to pokaslali,vraj to vsetko pofotili a spolu s doktorom to daju na sud drz sa nam!!

shilla

vladka
:((((((((((((((((((
nevymyslam,plakala som.Viem,ze uz mozno nemas na to silu,ale NENECHAJ TO TAK. Pozen ich pred sud.Aj ked nie pre peniaze,ale pre pocit,ze take zvery si zasluzia byt potrestane.Drz sa.

solnicka

vladka

.................................................................................................:(
ani neviem co povedat..........chce sa mi plakat s tebou..... :( Strastne ma to mrzi aj za teba.... asi nema zmysel pisat ze nevesaj hlavu a to bude dobre ked vieme ze nie. Nechcem ta lutovat len ti chem povedat ze klobuk dole... Pred tebou ja by som toto neprezila. Prajem ti hlave veeeeela zdravia tebe aj tvojej rodinke! nic nieje dolezitejsie!
A mam otazocku bola si aj za Dr.Cervenom? a co je to ta fibroza a to ma suvis s implantatmi?

Majka1910

Leluska69
No co moja? Ako to prebiehalo vsetko? Aj si si prsia uz videla?
Drzim palce aby bolesti co najskor ustupili a mohla si si uzivat leto naplno...

Majka1910

Leluska69
No co moja? Ako to prebiehalo vsetko? Aj si si prsia uz videla?
Drzim palce aby bolesti co najskor ustupili a mohla si si uzivat leto naplno...

super diva

strangeemily
Dakujem som velmi spokojná mám krásne prsia aj napriek tomu že som maminka a o čo viac sa teším že poznám tak užasného človeka ako je pán doktor Červen!Dnes som bola na kontrole,tak som mala pekný den !Nedá sa mi dostat do galeriek kočky aj ked udávam správne heslá nejde mi to stále ,nemožem sa pozriet na vás všetky a tak by som rada.......