Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Xantipa
Nikdy som nenapísala,že Kačmár s Magdom sú bohovia a nikdy som ich nevelebila..omylní sme všetci,pretože všetci sme len ĽUDIA..ja som len hovorila,že som s ich prácou spokojná a že ich odporúčam neviem,čo je na tom zlé..tak ako sa XY krát tu obmieľa ČERVEŇ,aký je výborný..tak som tu ja hovorila o CHirmede...samozrejme,že to nie je správne ako sa k veci postavili,ale to mi ešte nedáva právo aby som ja ako spokojná zákaznička začala na nich kydať..Neviem,čo je natom zlé,že sa zastanem chirurga s ktorým som spokojná ,ale tak zrejme asi niečo áno...toľko odomňa.

monny3

vladka19
blizsie informacie nemam,ale spominal,ze 2-krat bola v Pezinku a 3-krat v BB preto z toho usudzujem,ze bola u Cervena a ak ano bolo by sa dobre nanho obratit.

xantipa163

Zuleko
ja len nerozumiem, ze vzdy, pri kazdom a nie jednom probleme, ktory sa tu vyskytol, co sa Chirmedu tyka, tak neuznas, ze su omylni a zakazdym ich velebis.
Ja som s Cervenom taktiez spokojna, ale nemam ho za boha a neobhajujem ho zakazdym, ako ty Kacmara s Magdom.
Pretoze ak by som toto, co urobili Vladke v Chirmede videla u Cervena a keby mal nasledne taky postoj k vzniknutej situacii, tak by to moju doveru v neho nastrbilo. Takze preto.

jazz24

barbora 10

Tebe Barborka som chcela zagratulovať, k malej princezničke:) Budte obe štasné a zdravé:) Prsíčka máš nááádhernéé:)

Majka1910

Vladka
aj mne je luto co sa ti stalo. Verim, ze to musi byt pre teba strasne, ale mas moj obdiv ako to vsetko znasas.
Drzim ti moc palce nech je uz vsetko v poriadku a nemas uz ziadne problemy...
Drz sa

bianca003

Vladka ... :-( no tak toto je strašné čo ti dorobili tý KO...TI !! ja som normálne naštvaná a ešte ta vysmejú .. to čo je ?

pre boha ved nech svojej žene toto spravý na hrudi ... alebo svojej dcere ... no šok riadny ...

Lalian

xantipa163
dakujem ti pekne za odpoved, musim vyskusat vsetko, tiez som uz bola na opke a nie jednej :( teraz idem na reoperaciu, ku Dr.Ocenasovi, tak pevne dufam, ze to uz bude ok a navzdy :-))

Zuleko

Xantipa
Predstav si,že si stojím za tým čo som povedala,ja som s Chirmedom spokojná,nemala som s nimi žiadny problém takže nemám dôvod na nich rozprávať niečo zlé,každý jeden chirurg na Slovensku a aj v zahraničí má zle odvedenú prácu,len sú pacientky ktoré to RIEŠIA a sú pacientky ,ktoré to neriešia a preto sa to ututle a nikto o tom nevie.Či ty si myslíš,že je správne že tu na nich začnem nadávať,keď som spokná s operáciou?Nerozumiem ten tvoj arogantný tón v hlase....samozrejme to čo sa stalo Vladke ma mrzí,a ani sama neviem ako sa mám k tomu vyjadriť..ona vie najlepšie,čo sa stalo a ona jedina tam pri tom bola,preto nech robi to čo uzná ona za vhodné..VLADKA držím ti palce!!!Myslím na teba..

leus

Vladka
to je strasne , mam oci pre plac :( nic Ti neostava ,len aspon vysudit od nich peniaze , strasne, strasne :((((( To Ti preco dali implantat nad sval?
Belinka
neda sa mi prihlasit na to druhe forum kde si pisala, tak Ti napisem sem...bola som trocha prekvapena teraz co si pisala na Chirmed , lebo pred tym Tvoje prispevky boli na nich sama chvala a ani raz si nenapisala nic negativne../?/

xantipa163

Lalian
neboj, to sme mali skoro kazda...zakon schvalnosti...super na bolave hrdlo je pit Zazvorovy caj a cumlat Preventan Quattro. Ja som si tyzden pred operaciou pre istotu striekala aj Bioparox, povedala som to aj anesteziologovi a nevadilo mu to, nakolko som uz na opke bola ok.